Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 15.9.2018 12:05:27
|
|
|
|
milicicak
|
Mi smo bili prvi put na pijaci sa V. Sve nas babe pitale jel ima crveni koncic i beli luk u kolicima 😂 Meni ostalo samo da gurnem pastrmku u rernu, popodne cu da pravim kolace
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 15.9.2018 12:10:25
|
|
|
|
lesica
|
Opaaa, danas samo vredno ☺️ A babe sa pijace ❤️ Volim ja njih - ma koliko nekad ništa nema smisla, one to iz najbolje namere, a to poštujem. Ja odoh da se bakćem sa raznoraznim povrćem, ručak za danas obezbeđen.
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 15.9.2018 12:22:04
|
|
|
|
milicicak
|
Mi imamo tete kod kojih godinama kupujemo na pijaci, sve su se raspilavile kad su ga videle. A dobili smo savete i od deda, da se zna 😂 Kupila sam neke patuljaste ruze na pjaci, sad razmisljam da li da ih ostavim sebi i sigurno upropastim ili da ih lepo dam mami i pruzim im sansu da prezive 😂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 15.9.2018 12:54:30
|
|
|
|
lesica
|
Mami, mami, pa kad živnu neka ti ih donese 😁 Rekoh, babe i dede sa pijace ❤️
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2018 10:07:05
|
|
|
|
emicaa
|
Svaki put kad hocu nesto napisati umjesto odgovor idem na aktivne debate🙄Ima li neko za kaficu?Ja sam bas fin san imala i mm me probudi,mogla sam ga pojest 😂
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2018 21:21:22
|
|
|
|
milicicak
|
Vece u kafanu, sta se pije?Zapratih na tw neku stranicu The best of mame i oplakah, ne znam kako V nisam skroz razbudila. Les, samo da javim da mama nece ruze, kaze nema gde sa njima 😂 moracu ipak ja da ulepsavam prozor 😂
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2018 21:54:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mili otvori ti temu "dnevnik jedne ruze" pa bam tamo pisi kako napredujete 😂Odoh da ispusim jednu pa bjezim na spavanje
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2018 22:01:09
|
|
|
|
lesica
|
Dnevnik jedne ruže 👍 Dobro veče, žene drage. Mili, alternativa za ruže je - daj mužu obavezu, u mom slučaju uspeva 😂 A "mame" su genijalne 😁 Ja sam umorna ko ker, deca polegala, sad ću i ja, pa sutra u nove radne pobede na svim frontovima.
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 16.9.2018 22:25:01
|
|
|
|
milicicak
|
Emice, bojim se da bi dnevnik bio kratak i tuzan, ja tim biljkama koje imaju lep cvet dodjem glave u roku od mesec dana 😂 Nafilovala sam tortu i sad se mislim da li da spavam ovih 40-ak min dok se V ne probudi ili da citam mamike
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 17.9.2018 9:25:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Pijemo kafu? Milicicak, ti kao ja sa cvećem
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 17.9.2018 11:04:38
|
|
|
|
emicaa
|
Mili kod mene svaka orhideja tako zavrsi,taman kazem necu vise kupovati naletim na snizenje i opet kupim 😂Sto je ovde toplo,jutros se smrzli dok smo T odveli u skolu a sad treba sorc i majica na bretele
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 17.9.2018 14:42:40
|
|
|
|
vocicana
|
Ja kuvam caj ako je neko za. Dobar dan
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 8:33:05
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, niko nije bio za caj, sada bi mogli po jaku kafu, pa da se polako budimo.
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 11:43:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene posluzite se,Nina danas puni dve godine
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 11:46:50
|
|
|
|
emicaa
|
Draga Nina 😍Ja odoh uspavati srecka pa ce mm na rucak.Dora nam je danas do 2 u skoli.Vesi posle nam pravis kaficu 😊
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 11:48:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice samo kazi i odmah za tebe :*
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 11:49:34
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 12:01:20
|
|
|
|
milicicak
|
Veselice, mljac 😀 vec porasla devojka 💖 Ja bih mogla kafu, zaspacu sedeci
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 12:05:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno, lep razlog za slavlje i posluzenje 😊 Ja bih jedan smuckani orosal, dobih stomacni virus na moru, mislim da cu da prednjacim u klubu baksuza 😩
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 12:10:25
|
|
|
|
milicicak
|
MamaJo, pa bas si baksuz 🙁 Mene je ili strefila alergija ili sam se gadno prehladila. Srecom brufen i caj sve boljke lece
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 14:33:40
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo pa bas si baksuz,gdje sad to da te snadje.Vesi daj kaficu,ili nesto energetsko.Bilo sta samo da se pije i da nije alkohol 😂
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 14:42:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo samo za tebe :*
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 14:50:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja bih mogla kafu, zaspacu sedeci Isto. Jedva funkcionišem. Ko zna kako odgovaram klijentima na mailove.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 15:37:40
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, kafa i za mene dok se klackam kaKući😂 Vesi, ljubi lepotušku, i nemoj da čujem da je ne slušate ❤️
|
|
RE: SeptembaRRska kafanica 18.9.2018 15:52:07
|
|
|
|
vocicana
|
Joj devojke, sta to bi, kazu da hara i taj stomacni,pih! A tebi Vesi hvala za ovo posluzenje, malisa je bas danas jeo neke kiflice, picio samo tako. Ne odbija testo ljubi ga majka.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?