Ana RR -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (6.9.2018 15:17:27)
|
Ni ja ne preskačem Sanjči, pogotovo ginekologa, nego haos preko leta, more, rođendan, pomen, gužva... dok se okrenem eto ga ciklus a ja nisam zakazala. Sad sam stavila u podsetnik da ne zaboravim opet. Joj deca uopšte ne razmišljaju. Skoro gledam klinca kako prelazi ulicu... stoji na pešačkom i gleda na svoju desnu stranu i ni jednog momenta se ne okreće da pogleda na levo.. možda bi neko i projurio da je bio na mom mestu ali ja sam ga baš snimila i zaustavila se. I on kreće da prelazi i dalje gledajući samo u desnu stranu. Došlo mi da izađem da mu izvučem uši, majke mi. Pa valjda prvo gledaš ko ti dolazi sa leve strane majku mu? Užas. Ja juče išla da se vidim sa drugaricama i kad smo krenule kući počne neka kiša. I ja rekoh da ih odbacim, da ne pokisnu. Odbacim poslednju i krenem nazad i kad je počeo pljusak... u momentu mi brisači nisu radili koliko je pljuštalo, ne postižu da obrišu, noć, sijaju svetla drugih automobila i ništa ne vidim... mislila sam da ću morati da stanem i sačekam da prođe ali nekako se dovukoh do kuće.
|
|
|
|