Mariya
|
Helou mame!! ne pamtim kad sam vam se javila poslednji put, mislim da sam u avgustu. Kod nas je ludnica, ali to je moja svakodnevica sa njima Sa 1.septembrom je krenula škola, navikavamo se. Na spratu moler, gletuje sobe, ima nade da budu gotove do zime, verujte mi da jedva čekam da deca odu gore, mada mi L ostaje i dalje dole da pravi haos Sa septembrom i školom su došli i poljoprivredni radovi za muža, pa ga jedva viđam, od jutra do mraka sam sama sa njima, a došli su i rođendani, u L razredu ima 9dece rođeno u septembru, još drugari iz vrtića i komšiluka, rođaci, svaki vikend po 3,4 rođendana ,plus su i moje Lu i H, njima smo ovaj vikend slavili, u petak rođus za decu, u subotu za porodicu. Sad smo mirni do novembra. Čitam da ste i vi bolesni, mm se izvukao a nas 4 svi bili bolesni, L i ja još slinavimo malo, cure su brzo pregurale. Nisam čitala ništa unazad, samo ovu stranicu, pišite kako ste šta ima novo? Kako su dečica? Emice šta je sa T, otkud tolika T? Kako su prvačići ? IZVORNA PORUKA: Maraj .al nemate pojima kako izgleda ici negde sa hiperaktivnim decakom... Pa da, naša deca su sva mirna kao bubice, samo ćute i sede i slušaju. Ti nemaš pojma kako je ići sa troje dece negde
|