Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (19.9.2018 21:04:07)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Au, pa ovde niko ne pise. Nesto se cudno desava[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ccc desava se da sam ja bolesna i da mi je P bolestan pa je vandredno stanje. Svuda ocito [sm=jezicek.gif] Evo malo pre me groznica tresla, drmnuh metafex. Boze hvala ti na tako efektivnim lekovima. Nadjoh i hemomicin u kucnoj apoteci. Istekao mu rok ovog juna ali deluje ok. Tako da sam njega pocela da pijem. I definitivno mi treba ab jer mi otekla i zlezda iza desnog uva, o glavi da ne govorim sve me boli. Grlo...Ne pricam kad treba da zapevam za P ziletima me sece. On je mukica juce prevristao. I nije imao temp. hitno poslati na UZ abdomena, kaze dr njega boli stomak. Rekoh nista novo ali sad ne place zbog toga. Ona ga ispregledala, nista u usima nista u grlo kaze ni u nosu, nema nista vidno pa nas poslala na hirurgiju. Pa isli, pa kazu sve ok. Vratili se i u pola noci dobije temp. Jos uvek nista drugo od simptoma nema osim temp tako da nam danas dala dr uput da vadimo krv i mokracu sutra ako i nocas bude frke da nije urinarna infekcia. I takoc. Kod nas belaj. Ja idem da popijem caj i da pokusam da pojedem bananu. Laku noc drage moje
|
|
|
|