RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 17:56:16)

Posle godinu dana smo isli da vozimo bicikle! Kako T super vozi njenu,isli smo do grada i nazad. Ja vozim J,a T svoj. Bogami,umorila sam se...posteno...I moram sebi da kupim veci.ovaj r capriolo metropolis 26, hocu 28..da mogu napred M.a nazad J.

pari -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 19:36:50)

Super von za voznju!
Meni lepo prosao dan...moji bili tu...uspela sam i da se isfeniram ☺

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 19:50:58)

Mi bili u skitnji. Dosli spremili P i evo ga u carstvu. Jos veliku da strpam. Brzo ce i ona. Trening i plus pola dana napolju i onda jeans za dusu. Tisina

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 20:07:35)

Mi se vracamo sa koncerta. Sad samo da stignemo kuci i spavanje. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 20:45:49)

I ja sam moje smestila u krevet..rano ustale,a ceo dan u akciji...M isto zaspao.ali treba da jede oko 21.evo gaaaa...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 21:05:48)

E sto mrzim kad sam u pravu u smoslu evo sad ce se probuditi. Prosto volim da me iznenadi [sm=smiley36.gif]

Ja sam crkla. Danas sam i peglala. Ma bas sam se nesto umorila. A samo po kuci. Mm hoce da mu pravim sad tople sendvice. Ajd bar NIJE PONOC. Dok sam bila trudna sa D vecito smo jeli u ponoc. Ja cak zaspim ali on jede sam i dodje do kreveta i budi me i kaze ajde jedes sa mnom[sm=jezicek.gif] ja kao jesi lud??? I onda budala mi donese onako zalogaj u krevet i gura mi u usta. To mi je stalno radio. Samo kad se setim[sm=jezicek.gif]
Pravi Bik u horoskopu. Samo nek se dobro jede. Ne mrzi ga da pali rostilj u po noci. Lud covek. I samo smislja sta bi jeo. A boli ga uvo on stalno ima isto kg a ja??? A ne mozes da ne jedes pored njega. On tako slatko jede. Pa te jos nudi ajd malo ajd ajd...pa vidi kakp je sve lepo ajd mi pravis drustvo evo nasekao sam i za tebe[sm=jezicek.gif]
Onda se ja bacim u bedak sa kg a on mi kaze Pa sto si jela?[sm=zz_banghead.gif] joooj dodje mi nekad da ga nokautiram.[sm=smiley36.gif]
I tako sad cemo da zderemo. A mogu da se kladim da ce kupiti i koka koli. Garant.
Eh da. Onaj spisak od danas. Kupio je i jafu i bejk rols i kokice i eurokrem i koka kolu i sir za sendvice i svasta nesto sto NIJE bilo na spisku. UF...samo me nervira. Kaze mi da on deci nista nece ostaviti. On ce sve sa decom profuckati[sm=smiley36.gif]
Zovu me danas i pitaju me da li mogu D da kupe neku igracku od 2000 din[sm=zz_eek.png] naravno sa mojom karticom. Ja siz dobila. Naravno da ne moze!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 21:44:40)

Dobro veče.
Ljiso, dzabe se vadis na muza, nista te to ne opravdava [sm=jezicek.gif] ako kasno lezes posle osam nema jela, ako ides ranije u krevet posle sest. I smanji te smajlije u postovima, zamoljavam 😂
Rosita, bitno je da napreduje, a i otislo mu je u duzinu sada, tako da ne brigaj. Moje dete sa dve godine ima 10 kg[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 21:47:04)

auuu znala sam da ces se pojaviti cim ja spomenem hranu haha..Evo kucacu na mobilnoj verziji hihih..
dzaba se vadim jeste.Usput sam danas grozdja...ne zna im se broj. Ma strasno. Jedino opet da drzim dijetu onda me ostave na miru, al kako ne jesti voce smrc

Ivana a da ja ne spavam uopste? Jel onda smem da jedem hahaha

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (8.9.2018 21:59:58)

Kako pomenes hranu znas da imam opciju da me RR obavesti[sm=smiley36.gif]
Ne treba ti hrana i ako ne budes spavala [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 0:07:15)

Ju kakav sam sad film odgledala. Doduse nisam normalna bolje da sam spavala. D mi se nesto komesa. Idem da je obidjem. Sve se plasim razbolece mi se.Laku noc mame.
Ivana iskontrolisala sam se

Rosita -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 0:15:03)

Ja evo tračarila sa mm. Uskoro na spavanje. D i ja išli do centra, kupili lego, moj poklon njemu za "R". U busu slušali muziku. Baš nam bilo lepo.

pari -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 8:13:17)

Dobro jutro! Noc mi dobro prosla...budila se u 2 i u 5 pa u 7 30...sad jos spava...Ljisho,koji si film gledala? Mm i ja sinoc gledali opet Lav koji smo vec gledali davno...tezak je film ali lep.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 8:43:05)

Dobro jutro.Pari mm i ja volimo sci fi filmove. Gledali smo upgrade. 
P nas pocas_tio isto celu noc. S obzirom da ga je prethodnu noc bas mucila tiba nisam ocekivala tako mirnu noc nocas al eto. Iskakio se juce posteno pa je valjda bio opusten.Pristavila sam supu jos u 8. Danas moramo srediti kucu da sutra P i ja mozemo da odmaramo. D mi nesto slinavi. Tacno sam znala po njenom spavanju. 

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 9:20:11)

Dobro jutro.
Pari, napredujete sa spavanjem [sm=smiley1.gif]
Pisite tamo u temi za filmove[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 9:25:40)

Jutro!Valjda nece odmah da se razbole,kad su krenuli u vrtic. I moja J kao kasljuca,jutros,kad je ustala..dacu joj odmah propolis.Tata mi pece paprike za zamrzivac,ne mogu da pravim ajvar,nema sanse...pa cu danas i punjenu papriku da pravim. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 9:31:44)

Von taj ko pravi ajvar a ima sitnk dete svaka joj cas_t. Ceo dan za 5 teglo. Da sizne covek. Ja nista ove godine nisam pravila. Grebem se od mame i od sveki. S i red bi bio i oni se od mene grebali godinama hehe...
P drrma. Mm uci madjarski. D se zeza na kompu slusa muziku sa nekim haj tek slusalicama. A ja pijem kafu. 
Von ne mislim ja da se u vrticu razbolela nego je takvo vreme. Ujutru hladno posle pece. Popodne se oznoji a brzo padne temperatura napoljum 16 puta treba decu presvlaciti

pari -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 9:37:09)

I meni M poceo da kaslje i to onako promuklo...grlo ga grebe kad kaslje...i poceo juce nos onako malo...To je ovo vreme ludo...Tata ce voditi M na more za 2 nedelje...radujem se zbog njega jako a opet jako ce mi i nedostajati 11 dana 😔

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 20:55:52)

Dobro vece. Mame se razbezale. Nedelja.
Moji spavaju ja se vec tusnula. Evo iskuvam flasice i odoh na spavanje. Riknula sam. Naradila sam se. sve stedjeno sutra P i ja ujutru izvadimo meso i posle idemo u skitnju 😃

pari -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 20:59:14)

Ljisho, vredna si ☺Meni bio lep dan...bila na jogi ujutru a posle napolju 5h bili...Jedino sad uvece mi T malo zeza...3 puta je sisala u roku od 2h...sve nesto po malo i nikako da zaspi...A ja kao da cu da dobijem...cudan neki pritisak u stomaku osecam...

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 21:01:50)

Dobro vece! I mi se vec uspavljujemo. L nije spavala popodne, pa ce i ona ranije.
I M je procureo nos.
Ljiso, ja sam ubedjena da se deca vise ne prehladjuju, vec da su to sve viroze. Gde da im procuri nos od vremena, a napolju jos uvek skoro 30 stepeni. Znam da je vec ujutro i uvece svezije, ali i dalje sam ubedjena da su to sve virusi.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 21:07:43)

I moji svi u krevetu,ja susim kosu..ceo dan smo bili napolju. Jedino sto je duvao vetar,a M ne voli,pa je bio nervozniji.Pari,zato ti i sisa..mleko se menja.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (9.9.2018 21:15:36)

Jess njoj bas samo ide vodica na nos. Nije joj nos ni zapusen. Nema temp nista. Zato mislim da se nahladila. Ide bosa. Ujutru ja nju obucem ali je popodne kriticno.napolju je oznoji se i padne temp uvece i zato mislim da se nahladila. 
I mm zaspao u medjuvremenu. Sad cu da uzmem sluske i u krevetu da gledam neki film. 
Ledja mi se odmorila. Taman od sutra batke i ja opet sami pa da imam snage 💪

D me danas u par navrata izvela iz takta. Vikala sam. Sad mi zao i set_ila sam se da je moja mama vikala na mene za apaolutno istu stvar. Eto na koga je dete 🤔

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (10.9.2018 6:46:43)

Dobro jutro mame. Ja sinoc ostala budna skoro do ponoci. Nisam mogla da spavam.Valjda od premora.
P se naravno drmnuo u krevecu i probudio, bas je lupilo kad se udario i naravno glavu je udario [sm=smiley36.gif] drao se ko blesav. I onda nastavio do 6. eno seka doruckuje. Lepo je spavala ne muci je nos. Izgleda je bas bila neka prehlada. Ja to odmah udarnicki kad god mi je na vidiku a ja joj kazem spricaj sebi marisol. I evo super je. Icice u vrtic.

Zelim svima lep dan danas.

pari -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (10.9.2018 7:10:21)

Dobro jutro!Meni T nocas bila budna oko 3 jedno sat vremena...nije mi se to ranije desavalo, obicno sisa i zaspi...Nesto je stomak zeza i juce i nocas cini mi se. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] (10.9.2018 7:29:30)

Jutro! Znala sam da ce biti neka caka kad je sinoc vec u pola 9 zaspao..vec se u 2 i 15 probudio i urla😏 nije se snirio dok nije popio mleko..i u pola 7 ustajanje!Danas opet kod zubara sa T...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>