dunja RR -> RE: Letovanje 2019 (5.9.2018 10:33:29)
|
I ja volim na plažu pešice. Nei Pori mi se ne dopada kao i većini vidim. Nism nikada uplaćivala smeštaj van agencije mada hoću ubuduće, jer bi uskoro trebalo da nam stignu kola, ali je smeštaj uvek bio sasvim ok. Sada na Kritu je bio odličan, velike sobe, čiete svaki dan, peškire menjaju svaki dan, hotel u prvoj liniji do plaže sa prelepim bazenom, barom, a ceo aranžman je bio za nas troje 1.100 eura, u sred sezone (od 17. jula do 27. jula), uključujući 3 avionske karte. To znači da nas je smeštaj izašao manje od 50 eur po danu, kada odbijemo takse i cenu karata. Nismo imali hranu, bila je opcija sa hranom u hotelu pored (isti vlasnik), ali dobro je što nisam uzela, jer je bila neka bzv cena, a restoran bio uvek krcat englezima, a za razliku od togam, naš hotel miran. Ja volim da imam bar dorućak, ali ako je neka ok opcija, kao prošle god na Limnosu, dok uveče volimo da menjamo taverne i probamo sve i svašta. Sada su nam Lidl i Sinka bili blizu hotela, pa smo se lako snadbeli za doručak, + voće koje je ova trudnica krkala [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|