gagana83 -> RE: Letovanje 2019 (1.7.2019 14:56:40)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kaže mi mm juče, i kako sada da idemo negde u Grčku, posle Hanje, da li može nešto da bude dovoljno dobro Hanja je predivna, a veruj mi i da je Nausa na Parosu jednako lepa ako uopste mogu da se uporede posto je Hanja grad a Nausa nema ni 3000 stanovnika. Ja sam odusevljena ostrvom, narocito mestima. Ostrvo je malo, obisli smo ga uzduz i popreko. Svako mesto na njemu ima neki svoj smek i svako je lepo na svoj nacin. Nausa prednjaci, lepa je i Parikija, i Aliki.. Sela u unutrasnjosti su jednako zivopisna, svuda su ulice uske a kuce bele sa plavim prozorima i zaluzinama, nismo jos uvek obisli Lefkes, kazu da je najlepsi. Ma divota. Plaze su lepe, velika vecina pescane. Naravno, ne mogu da se uporede sa onim najlepsim na Kritu ili npr Kefaloniji, ali su lepe. Vetar konstantno duva manje ili vise ali uvek se nadje plaza na kojoj je mirno. Lezaljke su paprene tako da mi idemo na plazu sa svojim mobilijarom, a vrlo cesto nalazimo i prirodan hlad. Juce smo isli na susedni Antiparos - ne zna se gde je lepse. Tu ima kucu Tom Henks, trenutno je na ostrvu. U cetvrtak planiramo da obidjemo i Naksos.
|
|
|
|