Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 15.8.2018 16:05:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja uspavala Ninu. Ajde kafica
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 15.8.2018 18:30:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde ste cice..ja samo da vam mahnem. Odmarala.malo., sad odoh u skitnju sa muzicem.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 15.8.2018 18:46:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi u parku. Anck, jos su vam deca kod babe i dede? Taman malo sa muzem u provod 😉
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 15.8.2018 23:05:42
|
|
|
|
vocicana
|
Cao devojke, da se kucnemo i nazdravimo. Joj sto bi se ja sada setala, a noge su mi danas XXL velicine, sta je ovo ja ne znam. Anck, uzivajte.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2018 7:30:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Ja jedva gledam, i sad sam vec vrlo napeta, nervoziram i kriziram od nespavanja... Ali kuvam kafu i sve redom ko sta zeli...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2018 10:14:38
|
|
|
|
emicaa
|
djevojke kako ste. Ja sam juce dobila pa me glava bolila i juce a i danas.sredila sam stan i sad da konacno virnem sta se ovde desava
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 7:08:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Mene, isto, glava bolela dva prethodna dana, nadam se da danas nece. Sluzim kafu, ko je za?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 9:15:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro u kafani! Pijete li neston Ivana, probala sam sa mm onaj mojito. Po pola smo podelili.Nije los. Ali ipak je nas limun pivo neprevazidjen.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 9:15:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutro I ja sam juče dobila, glava me danima bolela. Bem ti žensko. Sad ne mogu da idem na beer fest
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 9:20:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam juce umirala od glavobolje,ni tablete nisu pomagalr.Danas sam ok Nas dvoje odveli Dodu u skolicu,sad da zavrsim po stanu sto treba i bice vrijeme da idem po nju.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 10:24:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Beer fest bi sad bas dobro dosao da se iskacemo Meni bas to treba 😊 Evo ni mene danas glava ne boli, iako me dva dana ubijala. Mogla bih nesto popiti, a ne znam ni sama.sta 😒
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 11:21:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam navikla da pijem kafu nekad oko pola 4,tako da svratite posle Jedva sam cekala petak da stigne,da odmorimo do ponedeljka.Smori me ovo vodanje do skole i ustajanje u 7
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 11:23:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, i ja se radujem vikendu bas. Tu smo svi zajedno i nekako se bas regenerisem.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2018 14:25:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Sta se radi? Ja evo krenula da kuvam rucak, kao prava domacica. Od strane svih ukucana voljeni sataras... ali brzo shvatih da mi nedostaju...pa, gotovo svi sastojci Imam supe.... zakuvacu sa malo vise rezanaca
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2018 7:46:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, pa bas ste vredne! Ja sam juce svinjski but, snicle u rernu, opkolila meso sa krompirima, crnim lukom i paradajzom, ja sam se odusevila, bas je bilo lepo. No da ne masim temu, ja bi jednu kaficu sada i cigaricu. Ko je za izvolite.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2018 9:06:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Mmmm, svaka cast, zvuci da prste polizes Ja evo zavrsavam kafu, i smisljam gde da smugnemo danas 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2018 9:09:07
|
|
|
|
vocicana
|
Ej turbo ukusno. Sve je gotovo za sat vremena.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2018 21:53:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Au, pa ovde se nista ne pije, a ni ne jede Sad bih popila jedan somersby, ali mi se ne pije bez drustva. Mm spava, tako da cu sutra vece.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2018 21:55:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe, malo smo se uspavale A moglo bibse popiti. Neki drugi put kad bude vise drustva, i lepseg raspolozenja. Valja malo i odmoriti
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2018 10:08:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Nema vas ni danas 😊 Zovem na kafu pa kad ko moze neka navrati 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2018 13:56:56
|
|
|
|
emicaa
|
evo mene na kaficu mi smo jutros svi spavali do 9,jedva smo ustali
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2018 15:37:56
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan devojke. Evo ja cu i da jedem i da pijem. Samo vi ponudite, jer sam zatvorena ovde do 21 h, pa nemam bas mnogo opcija za biranje. salim se malo. Sledece nedelje, krece akcija kod mene, ima da nosim stvari sa muzem i uz pomoc, samo ima da pici. Ba sse raduejm sto se priblizilo seljenje.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2018 21:07:00
|
|
|
|
emicaa
|
Voci kako da se ne radujes,ides u svoje Nama je sledeci vikend godina od preseljenja u ovaj stan.Proslo je dok sam trepnula
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2018 21:15:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Selidba je ozbiljan posao, i verovatno haotican, ali Voci samo misli o tome kad sve zavrsite i kad sednes sa svojim muzicem i sincicem u svoj kutak gde je sve novo i sredjeno, e taj osecaj neka te vodi i brzo ce proci i krecenje i spremanje i sve 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 20.8.2018 10:52:31
|
|
|
|
emicaa
|
Opet vas nema.,a bas sam se nadala da je neko spremio kaficu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?