Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/18 [chat] (27.8.2018 23:32:03)
|
Sef me zvao pa sam prekinula pisanje posta u pola. Pocahontas [sm=smiley31.gif] kako su tvoji curici? Tvoja smizla ove godine u predskolsko kao i moja jel da? Maslacak ne mislim ja daje ijedna beba "laka za odrzavanje" ali definitivno se konstatuje ne samo s moje strane vec od strane i dr da je moja "malo teza". Ja konstatujem da moje dete nesto muci. Zasto se pre tri noci nije budio u placu? A prethodne dve jeste? Zasto se veceras najverovatnije nece probuditi?Sleep regression je sleep regression i to ne traje samo jednu noc niti periodicno jednu noc spava drugu noc ne spava. Ja samo vise ne znam kako da pomognem svom detetu koje se ocito pati. Bljucka haos. Hajd to mi je trenutno najmanji problem, bljucne obrisem sebe, obrisem njega obrisem pod. MEni je samo jako tesko da ga gledam kako pije mleko i place. A jos je dohrana za decu sa osetljivim stomakom. Na sisi je vristao na flasici se dernja( vristanje>dernja). Eto ja sve bebe sto vidim uzivaju cim im das sisu ili flasicu, samo je mom svako jelo mucenje.Mora postojati neki razlog za to a ne samo "procice". Nosila sam dr snimke i bilo je "procice" pa NE PROLAZI. Dokle?Dokle treba da se pati da bi neko obratio na njega paznju? A za dranje nas salju kod psihologa [sm=zz_banghead.gif] U cetvrtak idemo kod ocnog. A njega boli stomak. Ja kao MAJKA svog deteta kazem da moje dete boli stomak. Ja ne shvatam sta je tu tesko razumeti lekarima ili bilo kome drugom? Da vec 4 i po meseca dete boli stomak. Dernja se zbog stomaka, za ostale stvari kenjka (i to na njegovoj skali po drugim skalama i drugim mamama u okolini dernja se i za spavanje i za dosadu i za nemogucnost da uradi nesto sam, ali ja to uvek prepoznam, kad mu je dosadno pa hoce da ga animiras kad nesto zeli da uradi a ne moze pa se nervira kad mu se spava) Kod gastro cemo otici privatno jer ovo vodanje po drzavnim lekarima me podseca na to kako su mog brata slali na ispiranje usiju a zalio se na stomak da bi na kraju utvrdili da ima cir na zelucu i da mu je 70 % zeluca osteceno. A niko nije pomislio da dete od 9 godina moze da ima cir
|
|
|
|