Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 08/18 [chat] (24.8.2018 13:46:03)
|
Drzi se pari, nedaj se generacijo[sm=smiley36.gif]. Da da mama jo ja njih liferujem na pod jako rano. Jedino sad u Srbiji je bila dosta i na rukama, nosao je ko je ko pa mi sad pravi dramu u kolicima [sm=hudicek1.gif].Ona se bas jako rano okrenula, tacno sa tri meseca i od tada me terorise. zalila sam se. I tacno se vidi da je odmah zadovoljnija kad je otkrila kako da se krece i svinjka unaokolo. mnogo je smesna. Ja mislim da je to najvise genetika, iako naravno mora im se i dati sansa da se razviju. Ona je ko preslikana kao braca joj i po velicini, jaka je ko magarence, i po idejama koje joj padaju na pamet. Moja deca su kontra primer za pricu o velikim i tromim bebama. Ana se kao i Stefan onomad u krilu upire da stoji. Ako je sednes oce da ustane. I garant cim bude naucila kako da sedne sama ima da proba da ustane. Kao i Stefan, odmah. Jedina razlika je sto Ana voli da gleda TV a njih to nije interesovalo[sm=smiley36.gif]. Gleda i cereka se hahahaa sve u svemu da ponovim meni je bitno samo da ona ucuti. Sad moram da gledam gde ide itd ali da ne slusam jadikovke frustrirane bebe.... Idem da je spakujem u kolica, spava pa da odem do supermarketa inace nema rucka. A tu mi je svekar. Kakva sam snajka, propast[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|