Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 8:52:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ivana opusti se Moje spavaju. Uskoro cu da ih budim. Duskic, uzivajte na moru. Milena, za vikend da odmaras. Von, to je jedna noc. Mozda mu je samo bilo vruce. Nekog sam preskocila.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 8:55:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel barem ne kuvas?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 8:57:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, i ti mi da se opustim? pa da, jedva cekate da mi vidite ledja, al dzabe vam. Sikaniram i sa odmora
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 9:04:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako ne kuvas, onda imas vremena za nas Samo ti pisi Izadju mi opsice na glavi kad mi neko kazi opusti se. Oklagijom bih ga mlatnula
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 9:08:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ako ne kuvas, onda imas vremena za nas Samo ti pisi Izadju mi opsice na glavi kad mi neko kazi opusti se. Oklagijom bih ga mlatnula 😂😂😂😂😂 Ostavljam oklagiju kuci, al mogu sa metlom da mlatim Ima da vam pisem, dzabe vam je sve
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 9:30:38
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana metla je jos bolja,duzi joj stap Milena hvala sto pitas,David ko David.Ili mu se samo smijem ili bih ga lansirala na mars Kako je tvoje zlato?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 9:59:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, jel su ti devojcice kuci?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:10:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha, Sanjice evo mlatni me slobodno I ja bih i oklagijom i metlom kad neko krene da pametuje stvarno
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:20:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, nisam mislila nista lose kad sam napisala opusti se Izvini ako je tako delovalo, apsolutno nijednog momenta nisam htela da te iznerviram.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:26:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ivana, nisam mislila nista lose kad sam napisala opusti se Izvini ako je tako delovalo, apsolutno nijednog momenta nisam htela da te iznerviram. Ma nemoj? Eto, i ti me iznervirala Opusti se 😂
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:29:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rekoh ja ne voli ni Ivana tu rec Ma, mama jo niko ovde ne pametuje. Samo se salimo. Kao sto se i ti salis. Opusteno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:29:58
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Mi bili na kontroli i vakcini, dobio je iako malo slinav. Dobio je ovaj put svega 450 g, ima on 8650, ne manjka mu, ali genetika polako preuzima kontrolu. Doduše, ja mislim da malo više ima, mala im je vaga. Čitajte me u ishrani beba :). Ljubim vas.
< Poruku je uredio Rosita -- 17.8.2018 10:30:48 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:30:30
|
|
|
|
pari
|
Mi malo bile napolju...bice danas jako toplo... Ici cemo ponovo kasnije. Lakse mi je napolju sa njom.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:33:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno zene da se salimo, ucini mi se da sam stvorila nesporazum pa odmah da popravim situaciju. Aj'sad svi u kafanu sta ko hoce da pije na moj racun, beba je pocela da puzi juce pohvalicu je u temi, samo odavdr da vas pozovem na pice
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:35:58
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo, mama jo. Pari, ja evo pijem kafu u kaficu i drzim N koji spava. Posle ću prokukati ovu kafu, ali ćef mi došao . Napolju je mnogo lakše.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 10:37:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stizem posle u kafanu
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 11:18:31
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana jel na metli David se naucio da kaze "djesi pile" pa sad svakoj teti koju sretne kaze "haj,djesi pile".Steta sto nemaju pojma sta im govori
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 11:22:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, Emice zavodnik od malena 😂
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 12:42:32
|
|
|
|
pari
|
Rosita,tako sam i ja malopre...nosila je i gledala seriju... Sad mozda opet odemo napolje... Bravo mama jo za puzanje!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 13:14:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,jesi blesava! Ja se juce opustila,setala sa sinom.isla na sladoled..i uvece kao bumerang mi se vratilo,neoprane flasice,ves sudovi..gle,niko nije umesto mene odradio Ne sme previse da se opustim,izadje na nos.sad imam ideju da peglam,ako mi mali dozvoli..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 13:17:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Isli do higijenskog zavoda da izvade krv P za TORCH kazu imamo jednu bebu u pola godine idite u deciju bolnicu nek izvade oni a nama donesite krv. Ajd onda u deciji tamo se malo nadrndali ali tete koje su vadile krv su bile divne. Isterali nas napolje drekao kao blesav. Odneli epruvetu s krvi nazad pa otisli po Sendi. Dosli kuci zezali se malo i evo sad P spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 13:21:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema opustanja Von Meni se susi posteljina. Kaze meni gospodjica T nemoj da mi skidas posteljinu posle moram da namestam krevet. More, imas i ti da namestas svoj krevet. Zabranila sam joj rec, a zasto ja.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 13:40:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako je to, da bar postoji carobni stapic nekada da nas odmeni.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 14:51:10
|
|
|
|
vonavoj
|
O da..a zasto ja?!!nisam se ja igrala sa tim,ma nemoj, ja jesam Uspavala sam ga.idem da peglam..valjda ce odspavati pola sata.. I sad ono spavaj kad spava beba..a peglaj kad beba pegla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 17.8.2018 14:56:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, jeste stigli?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?