Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 08/18 [chat] (14.8.2018 22:17:43)
|
Zdravo mame. Mi ceo dan opet mlatili svugde. Bili na bazenu na kosutnjaku, jel decaci otako su naucili da plivaju stalno bi da plivaju pa kad ih majka nije odvela na more moze i Kosutnjak[sm=smiley36.gif]. Malecka i ja smo kulirale u ladovini, nju nisam kupala, ipak mi je mala za hlor i slicne stvari ali ok podnosi moje nenormalne dnevne rezime i jurcanje tamo vamo. I da je pohvalim, posto mi nije dala u Skadarliji ko covek da se ispricam sa Dunjom pre neki dan jer je bila sva na iglama i nervozna, juce sam se usudila da odemo svi porodicno na rucak u Kolarcu i super se ponasala[sm=smiley36.gif]. Tako ran trening i mic po mic, posle sede po kafanama ko upisani[sm=smiley36.gif]. Inace njoj se ovde poslednjih dana ucestala stolica, kakila je pre toga memsec dana bukvalno na sedam dana i ja mislim da ima veze sto sam uvela vodu a ona za divno cudo oce vodu. Decaci su bas prezirali vodu kao bebe, ona voli. Danas sam u autu zaboravila flasicu pa sam joj na bazenu davala da pije iz cepa flase Rosa, kao najlepsi sladoled da sam joj kupila. Smesna je.....
|
|
|
|