Anoniman -> Zavidim im... (12.9.2008 8:50:57)
|
Od juče popodne razmišljam da li da otvorim ovu temu. Toliko blesava osećanja imam... nezdrava [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]... ne znam. U decembru prošle godine sam počela da radim u jednoj stranoj banci. Prvo sam potpisala na 3 meseca, pa onda na neodređeno. Kada sam potpisala taj ugovor na neodređeno, mislila sam "Super! Taman da kajem godine ostanem u drugom stanju, termin da mi bude u leto sledeće godine, budem sa Lukom kada krene u vrtić...", ma svašta sam isplanirala. Onda je objavljeno da se banka prodaje. To ide prilično sporo, i ustvari se novi vlasnik očekuje u proleće/leto sledeće godine. Brzo sam shvatila da cela ta priča oko trudnoće nije izvodljiva jer bi mi termin bio baš u vreme kada će doći novi vlasnik, i mislim da bi bilo dobro da budem tu ako želim da zadržim radno mesto, pošto ne mogu sebi da dozvolim da ostanem bez posla. Ajde sa time sam se pomirila. U društvu smo imali jednu trudnicu, ona treba da se porodi "ovih dana" (termin joj je kraj septembra). Onda prošle nedelje se pojavila još jedna drugarica-trudna, 8 nedelja. I to sam preživela-prva trudnoća. Ali juče sam se slomila: moja najbolja drugarica, koja ima klinca 10 dana starijeg od mog Luke je opet trudna (5 nedelja). Nemojte me krivo shvatiti, JA SAM JAAAAAAAAAKO SREĆNA ZBOG NJIH, ALI IM TOLIKO SILNO ZAVIDIM, JER BIH I JA VOLELA JOŠ JEDNO DETE, SADA, A NE MOGU...
|
|
|
|