RE: Instagram (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

nata11 -> RE: Instagram (24.2.2019 9:41:59)

Sta mislim [sm=zmeden.gif] Bogme ne pratim ni jednu sa nasih prostora. Sve je zasnovano na izmotavanju i ni jedna nije ozbiljna u svom radu.
Ja sam inace zavisnik od Instagrama.
Strasno je sta kod nas prolazi kao bloger/ vloger kako god.
Prvo mi je stalno izbacivala neka mlada, lepa mama sa devojcicom iz Zapadne Srbije. Uspesna, radi sa m u velikoj firmi, bla bla.. A onda su jednog dana usli u moju kancelariju. Nekulturnije ljude u zivotu nisam srela.
Pa mi se onda stalno pojavljivala neka mrsavica, kreatorka koja se ponasa kao degenerik.
E onda neka iz ruralnog podrucja sa 4 male dece. E ta ne zna sta pise. Toliko kontradiktornosti u jednoj osobi ( koja se jos bavi blogom) jos nisam videla. NEKA HVALA

Pratim Sarcastic moms, Saru Blakelu i slicne zene koje prikazuju realnost. Da kada imas 4 dece ne mozes imati dnevnu sobu sa reklame, da sa 5 dece moras imati pomoc sa strane, da decu cesto vozis u skolu u pidzami...

emicaa -> RE: Instagram (24.2.2019 9:49:32)

Jedina mama blogerka koju pratim je nasa New Mom.Ovo ostalo je previse za moje nervice.Pratim par profi sminkerki,nekoliko poznatih osoba i ostalo su ljudi koje znam i koji znaju mene.
Inace vecinu zahtjeva za pracenje odbijam,ak8 nemam pojma ko je nema sta ni da trazi na mom profilu

vocicana -> RE: Instagram (24.2.2019 10:49:33)

Mene opsedaju sa saminkom jel te. Ne prihvatam sve zaheve, imam nekog licnog harlekina i pratim nekog sminkera Samer Khouzami, svidja mi se kako od ruznog paceta napravi lepoticu.
Nisam cesto na Instagramu, vise sam zavisnik, tek da nemam prazan hod, u toku dana, pa listam, samo da ispratim neke stvari.

veselicaa -> RE: Instagram (24.2.2019 14:46:50)

Nato i ja kada vidim neke "blogerke'' samo prevrnem ocima.Ne pratim nijednu nasu osim jedne zene koja je skolovana za to pa njoj verujem kada preporuci neki proizvod i pise o sastojcima.

bubulence -> RE: Instagram (24.2.2019 14:50:37)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Jedina mama blogerka koju pratim je nasa New Mom.Ovo ostalo je previse za moje nervice.

Nervice 😂. I ja pratim jedino NM, sada sve redovnije da vidim na sta da se pripremim sa vise komada dece. Ona mi je nekako realna, pise i lepe i one male lepe stvari... A inace mi je mnogo pomogla oko dojenja sa Masom... 

Rosita -> RE: Instagram (24.2.2019 18:55:54)

Iskreno, imam malo prezriv stav prema tim blogerkama.

kamičak -> RE: Instagram (1.5.2019 16:16:43)

Putopise volim i naravno kvalitetne fotografije koje prate pricu.

Duškić -> RE: Instagram (4.5.2019 10:29:57)

Nisam protiv ima dobrih stvari i prica.

kamičak -> RE: Instagram (4.5.2019 10:31:35)

Ima, samo je preplavljen djubretom kao i vecina drustvenih mreza

nata11 -> RE: Instagram (4.5.2019 13:51:30)

Zavisi sta odlucis da pratis.  Stvar izbora. 

Filadendronka -> RE: Instagram (4.5.2019 14:01:26)

Ne koristim Ins, mrzi me da pratim tudje aktivnosti dok sa druge strane nisam tip koji ce da kaci svoje slike. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]