Dragce86 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 07/18 [chat] (26.7.2018 14:11:34)
|
Bila sam juce u Misovicu, jer sam se prepala, primetim mokar ves ujutru i odsecem se da nije krenula da curka plodova voda :( Al hvala Bogu, kazu nije, pregledala me druga dr jer je moj dr na odmoru. Kazu da je sad grlic bolji, oko 1 p.prst prohodan, i dalje da mirujem - izbacen Nifelat, ostao Progesteron inj. na treci dan i Utrogestan 2x200mg vaginalno. Bebac se okrenuo sad karlicno, odgovara tezinom 29+0 a ja sam bila juce 30+0 prema poslednjem mensisu. Jos su me ulpasili, videla mi dr po prvi put da su mu prosirenija oba uretera, oko 5mm, sto ukazuje na stazu u bubrezima, kazu dase to prati da ne bi valjalo da raste, a moze i da se povuce kasnije nakon porodjaja..sekiram se oko toga sad :( Sa zenicom nije uspelo, cuvala je dva i po dana, pocela je da urla, nece napolje sa njom, nece na nosu, krije mi se iza nogu te smo otkazali - radice muz od kuce neko vreme ( pisala sam u temi Cena dadilje o tome ) Puno vas sve ljubim i pozdravljam i znaci mi vasa podrska ovde :) [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|