Mariya -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (29.7.2018 8:32:52)
|
Jutro mame! Ja se probudila u pola 8, ležala do 8 u nadi da ću zaspati ali nisam uspela. Sad sam prešla u dnevnu, malo ću da pišem i čitam i posle se bacam na spremanje, dolaze nam kumovi danas. Moram da umesim hleb, onda ću već i neko slano pecivo, i da oribam kuhinju, od cvekle izgleda užasno[sm=hudicek1.gif]pa još i preliv za cveklu, sad se setih. I paradajz salatu. To su moje obaveze danas i to sve sa decom jer danas svekrva nije kući,htela sam da joj uvalim decu na 2 sata, za toliko bi ja sve sredila, ovako će trajati ceo dan... Ljišo i ja sam uzela baby swimmer za L, dok su bebe zlata vredi! Ali otkako je počeo da stoji ne podnosi ga, em je svesniji pa ga nervira to oko vrata, a i ne voli ako ne oseća dno da spusti noge, ne buni se samo ako ga ja držim. Valjda mora da oseti neki oslonac. A šlauf generalno ne voli, utvrdili smo na moru. Vrištao je kao da ga koljemo kad god smo mu stavili šlauf. Ali je zato obožavao da pluta na dušecima i onim velikim igračkama, imamo delfina i krokodila, uhvati se za hvataljke i vozaj ga 2 sata, neće se buniti. Odoh da radim.pozdravljam vas do nekog sledećeg javljanja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|