RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 10:18:07)

Maraj,kod nas je bila ludnica u bolnici..prvo sestre urlaju,glasno pricaju,setaju se,lupaju,smeju se..bebe placu..a preko puta,u slovo p (cirilicno) su sobe i sala za porodjaj..sve se cuje,ali sve..2 puta mi doslo da odem i kazem zeno ne deri se nego guraj..aman..sirom otvorenih usta urla,i beba ne izlazi...[sm=jezicek.gif]
Sanjice,ja sam juce njihovu sobu okrenula naglavacke..toliko igracaka,nista sortirano,pa sam sortirala..(neko mi se smeje sigurno)..uzaludan posao,kao i usisavanje.

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 10:31:36)

Jutar mame. Hej Maraj super za CRP[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To je najbitnije, iako verujem da ti nije jednostavno samoj sa njom u tom haosu. Brzo ce proci jos tih par dana. Drzte se.

nikiteki -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 10:34:29)

Jutro mamike

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 10:56:38)

Niki, mnogo malo pises. [sm=smiley36.gif] Pisi malo kako si, kako su kod kuce?

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 11:09:04)

Dobro jutro! Ja mrtva kao i vecina vas...T mi tek oko 11 zaspala.l,poludela sam od uspavljivanja, a u 12 se opet probudila. U pola 3 me M zvao pa lezala sa njim. U 4 ona se probudila pa u pola 6 i u 7...ludilo...
Danas htela da peglam ali mislim da necu,probacu da se odmorim malo...

Maraj,drzi se jos malo! Zamoli nekog da ti malo pomogne,mozda ima neka normalna sestra...

nikiteki -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 11:28:34)

Sanjica ne stizem da pisem ali redovno pratim sta se desava na rr.Kada uhvatim slobodno vreme evo me i pisem[sm=smiley36.gif].Deca na raspustu uzivaju,najmladje bilo malo bolesno pa po lekarima i tako u krug.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 11:47:02)

Pari.nasa deca isto..i moj sinoc posle 23 zaspao..
Sela sam da popijem limunadu..kuca i domacica je robija...rucak je gotov, oprano brdo sudova i pored masine za sudove,ona jutros puna..ves ukljuci,sredi..deca,daj,daj..jos da usisam,ali me tako mrzi..

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 12:22:53)

Ja prostrla ves i to je to...
Sinoc sam bas bila nervozna od umora a ne volim kad sam takva jer nervozom ne mogu nista da postignem...Ona je zaspala kad je ona htela i to je to...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 13:27:41)

Pari,lako je to reci,ali nekad se ne mozemo iskontrolisati.
Meni jos bolje ispalo sto je kasnije zaspao,izmorio se i spavao do 4.ihaj,to je puno sna[sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 13:38:47)

Dan. Mi išli da kupimo poklon bebi koju bismo popodne trebali poset_iti. N besomučno sisa prste. To mu je glavno. Uzme palac a drugom rukom se pokrije po ocima i nekad tako i zaspi. D je sisao srednji i domali prst. Da l deca sa dudom manje sisaju prste? Ne smeta mi, normalna faza, nego cisto pitam.
D je sinoc povracao. Vozikali ga, tamo su krivine, a on lose podnosi i kratke voznje ako se ne vozi pažljivo. Mislim da samo sa mnom može da izdrži dugo kad vozim. Srećna sam ali i pomalo tužna kako on lepo može bez nas. Bez mene. Eh, majka, majka.
N nije kakio evo treci dan[sm=smiley13.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:05:22)

Meni T nije kakila bila 5 dana...sad cu da vidim kad ce ponovo...danas je drugi dan...Ne znam da li da joj dajem malo vodice, da li to ima ikakve veze...

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:22:48)

kazu da voda samo zatvara Pari. Ja vodu jos ne dajem. Iako se i ja trenutno pitam kad ce ova moja ponovo da posto uopste ne mogu da se setim kad je poslednji put kakila :( Ima sigurno jace od 5 dana Mogla bi vec.....

Uspela sam danas da malo smanjim ovo brdo neopeglanih majci. Frizider je stigao. Sve u svemu jedan obican dan. Jos malo pa idemo po decake.

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:32:25)

A ste se raspisale [sm=smiley1.gif]
Maraj, super za crp, bas mi je drago.
Moje jos evo spavaju, jutros nismo isle nigde, duvao je neki vetar, pa sam iskoristila da oribam frizider.
Sad odgledah neki film i sita se isplakah, izem ti ribe-mislim na horoskopski znak.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:33:24)

Rosita, ja sam se upravo slognula.. Tvoja beba 3,5 meseca?!!!! Kako je vreme proletelo. Moji su poceli u to vreme non stop da guraju prstice u usta. Naravno da su im manje prsti u ustima kad imaju dudu, al moji su uglavnom samo za uspavljivanje koristili dudu.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:35:59)

Jess, ja placem dok si rekao keks, a nisam riba.
Devica sam[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:40:19)

Sanjice, pusti me u persun, onda bolje nemoj gledati ovaj film sto sam pisala u temi.
Ivana, sto se Maca budi? Ja moram da pohvalim M, konacno bolje spava. Trebalo je da prodje samo 20 meseci[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:44:03)

Ja mnogo volim ribe (i ako ne volim horoskop). Moj tata je riba. [sm=smiley1.gif]
Mi krenusmo sa mm do Bg posto ima obaveze. Posle cemo kod mojih.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:47:14)

Ne pricajte o plakanju.. Placem i bez knjiga ili filma[sm=smiley36.gif]
Jess, zeza je nos, ima dosta i slajma, a i petica joj jos nije cela izbila. Pretpostavljam da je kombinacija svega.

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 14:50:03)

Ivana, da pop.... vise od virusa. I M je slinava, trebala juce da primi mmr ali po kks je u nekoj virozi, pa opet nije.
Rosi, kad se D vraca?
Moram u radnju po stapice da danas napravim popsice.
Sanjice, ni ja se ne bavim mnogo horoskopom, niti mi je to nesto mnogo vazno, ali de facto je da su ribe preoset_ljive.

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 15:00:48)

I ja cesto placem...Na tuzan film obavezno...a jarac sam [sm=smiley36.gif]
Mi bile kratko napolju medjutim nije bila u fazonu spavanja, sad stalno gleda okolo...Ja uspela malopre da napravim mafine od banana jer se samo smute i peku.

I meni M slinav i kaslje jos od petka [sm=smiley13.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 15:04:52)

Da bre ivana :). Velik. Skladan je nije debeo, ali oblaci stvari koje je D mnogo kasnije oblacio, svi misle da je stariji.
Jess, mozda u subotu. Rekli smo da bude koliko hoće. Što se plača tiče, isto i ja, lako me svašta rastuži, a devica, kao i sanjica[sm=smiley1.gif]. D je riba. Jeste osetljiv a junači se. Ne pokazuje na prvu loptu. Tako i moja mama. Dža bu, a u sebi se cepa. I mnogo je povredljiva, to me strasno nervira, moras da pazis na svaku rec.
Bolje i to nego devica. Devici treba prekidac da iskljuci mozak[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 15:09:11)

I ja placem redovno.Danas sam plakala uz Uvod u anatomiju [sm=smiley36.gif] Blizanac sam.
E Doda mi se ubucila,baa se primjeti na licu.
Srecko sad rucao,koliko je pojeo bice dobro ako mu muka ne dodje

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 15:19:48)

IZVORNA PORUKA: Rosita
Devici treba prekidac da iskljuci mozak[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] To je ziva istina. Devica misli sto na sto.

Dosla sa mm do neke knjizare i dobila sam knjige. Poklonio mi je prodavac. Kako ljudi znaju sta da mi poklone.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (19.7.2018 15:34:22)

Ma Rosita, ja sam ostala negde u njegovom drugom mesecu[sm=smiley36.gif] tri puta sam se vracala da vidim sta pise na tickeru[sm=smiley36.gif]
Ja stvarno ludim od vremena, mislim da je to glavni krivac sto mi je dete toliko prehladjeno.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (20.7.2018 6:55:17)

Dobro jutro sa suncanog salasa.
Danas idemo u poduhvat zvani sipanje goriva[sm=smiley36.gif] u Futogu nam je pumpa na 500 metara a ovde na 6km. Moram ubosti vreme kad je P raspolozen da se vozi u jajetu.
Ivana ja sam juce P presvlacila 3 puta zbog vremenakih prilika. Te hladno te vruce pa u krug. Strasno me nervira ovo vreme. D cimam obuci se skini se. Mislim da smo svi izludeli.
P spava. D gleda crtace. Ja pijem kaficu.
Juce je P bio naporan jer nije kakio tri dana i vidim da se pretovara sa mlekom. Te sisanje te dohrana dere se dere i dere i u krug sisanje dohrana dohran sisanje. Bljucka povraca i na kraju je kakio. Inace on komotno ima 5 obroka na dan. Juce....mislim bar 7. Cak sam pomislila da nije skok u razvoju. A nece da bude na sisi i da vuce. Strasno. Jutros oko 6 je prdeo i nastavio.
Ja volim kad se deca dobro naspavaju preduslov za dobro raspolozenje. [sm=smiley36.gif]

Ne znam sta cemo danas i kuda u akciju ali smislicemo nesto.
Rosita i meni bude tesko sto im je tako dobro bez nas[sm=smiley36.gif]
A sto se tice plakanja. U trudnoci placem i za reklamu. A ovako...pa nisam nesto placljiva ali definitivno vise od kad sam majka. Ranije me ni najtuzniji film nije mogao rasplakati

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>