RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:06:05)

Jutro. Mi bili na kontroli, primili vakcine. Baš kažem dr on bi mogao da ima 5 podoja, ona kaže slobodno, i treba. Bucika je, al meni je skladan. E sad, ne pije uopšte vodu, nudila sam pre mesečak dana pa pre neki dan na kašičicu, ma jok, odmah pljuje. Vidim da će sa 4.5 dr savetovati malo da se nešto uvede od čvrste hrane. Da se isprobava čisto. No o tom potom, nastavljamo mi siskanje.
Imamo danas rođendan u prirodi. Možda se i nas dvoje uklopimo.

Dora89 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:07:27)

Joj, ne znam, nemam još to iskustvo, ali slažem se sa Ljišom, meni bi bilo mnogo ceo raspust. Jesu babe i dede stvarno posvećeni, i to je doživljaj i za njih, i za unuče, ali dug mi je to period da ne budem sa detetom.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:15:03)

Znam Maraj,mogla sam,a ja budala..zao mi sve..
Mi smo kod nasih obozavale da idemo,svaki vikend i raspust..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:17:21)

[sm=smiley36.gif]ma ja zbog njih zao mi ih hahah... matori su a oni se zdaji pa idovoljavaju iako je D dobro dete ipak I’m je obaveza. A dete je moje nisam u fazonu “otarasivanja “[sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:26:05)

I meni je zao mojih. Treba da polude sa cetvoro dece aktivnih.[sm=smiley36.gif] Tata koji ima operisana pluca. Mama sa pritiskom.
Mada, mama kaze da su dobri. Jeste, sad kad su veci lepo se slazu. Bude koskanja, ali to je zanemarljivo.
Mislim da je dosta kod babe i dede 10 dana. Sve preko toga nije humano da se dete salje posebno kad je neko star.

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:27:55)

Ja odvezla M u vrtic...sredio se za rodjendan...kosulja i pantalone [sm=smiley1.gif] veliki moj decak...koliko ga samo obozavam...

Psiholozi savetuju da se starije dete ne salje kod babe i dede kad se rodi beba...cisto da ne bude da zbog bebe, ono sad ide od kuce...Iako to zavisi i od deteta i od uzrasta...Ako dete zeli, sto da ne...

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:31:43)

Naravno da ne treba kad se rodi beba. Kao sto ne treba bilo kakva promena dq se uvodi tad ako ne mora. Dovoljno sto se rodila beba[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:46:36)

Ma nisam mislila ceo raspust. Al sta falu da budu 10 dana pa ih vratis pa posle opet malo. Plus von ih ima dve. Ne salje samo jednu pa da smatra da je odbacena. Ne znam. Mislim da von treba pomoc. Pa gde su deca sigurna nego kod b&d. Moj obozava. Kad treba da krene kuci on se dere da nece
Zaboravih da kazem nama su b&d udaljeni 50metara od nas

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 10:51:30)

Moja svekrva i svekar pitaju hoce li sin opet tamo. Nema ništa od toga, svekrva ide početkom avgusta kod cerke, sad je došao moj tata na tri nedelje...
Muz ima tamo sestre i bracu koji imaju decu pa je Stefan i kod njih. Sad je spavao par dana kod sestre mog muza, pravio bratu društvo dok je sestra bila na rekreativnoj..

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 13:27:46)

Danas bas toplo...mi bile napolju 2h...ona spavala a ja sedela u hladu...
Maraj,jesi bila kod frizera?
Sta radite ostale mame?

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 13:34:21)

Nama se malo poremetila šema zbog kontrole pa smo se spakovali i otišli do banke. Ja pojela sladoled, on malo dremnuo. Ušla u neki veliki second hand. Ajde da vidim. Kad ono danas sve po 250[sm=jezicek.gif]. Kupila sorc, onaj kratki i sasvim lepu tuniku[sm=smiley1.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 13:38:57)

Super Rosita...ponovila si se za male pare [sm=smiley1.gif]
Meni vaspitacica poslala slike iz vrtica kako M duva svecice i jede tortu sa drugarima [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 13:50:45)

Super Rosi. Mi smo isli u setnju i kupili malo mrsne hrane. Valja se sutra lepo omrsiti. One se igraju sa lego, a ja da malo predahnem.

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:00:59)

Zdravo zene. Ja ludim sa ovom malom, ista meta isto odstojanje. Poruka: dok ona ne propuzi rat. samo mogu da se nadam da ce da ukapira sto pre. Muci me samo sto su i decaci tek krenuli sa 5,5 meseci sto je ultra rano samo po sebi i neznam koliko je realno da ona bude brza ali odlepicu. Pomera se sad vec ona ukrug kad je na stomaku, pomera se i unapred jel dize dupe i odgurava se i oce i oce i oce..... Ali nije to jos to ( gle kakvo cudo) i uzasno je frustrirana zbog toga. Kad se vozimo kolicima onda se divno zabavlja nekim medvedicima i kucam aitd okrece ih itd. Kad je spustim u krevetac na pod ispod baby gyma takve stvari je nula interesuju... Ponavljam se ko pokvarena ploca ali ne mogu i necu da je non stop nosam ili drzim u krilu, nije resenje. Ali ona se apsolutno odmah okrene na stomak i rovari i histerise vrlo brzo...[sm=smiley19.gif].... bas tezak period, sreca pa ce mm jos malo na odmor pa dolazimo u BG pa onda necu biti po ceo dan sama sa njom. A onda ce valjda nekad da resi svoj problem. kuku
Marej samo zato sto voli mali kod babe i dede neznaci da ce to smatrati super kad dodje beba. Moja kumica na primer je pocela da odbija da ide kad je dobila brata.I u njihovom slucaju su baba i deda blizu na deset imnuta peske i ona je od malena volela da bude kod babe i dede cak i da prespava kod njih. Ali tad joj odjednom nije bilo pravo. Sredilo se naravno tokom vremena... Srecno sutra!!!!!

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:04:08)

Zato sto im treba roditeljska paznja kad dodje beba jer je odjednom gube malo...ranije su oni bili centar sveta,a sad dolazi beba...
Tebi je Maslacak bas interesantno [sm=smiley1.gif] drzi se!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:11:59)

Maslacak, drzi se, proci ce brzo.
Pari, super sto ste bili malo napolju.

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:17:08)

Maslacak, dobre ste! Eto kako i razvoj moze biti stresan[sm=smiley1.gif]. Moj jos uvek na nivou slucajnosti mlatne nesto rukom. Gleda, fokusira pogled, ume da zadrzi u saci ali jos nema cistu intenciju oko- ruka. Sve mi se cini da je D bas u ovo vreme poceo, malo pre. N ima 3.10 , to se dogadja tokom 4.meseca. Na stomaku je ful. Noge je poceo da dize na precku kolica. Po krevecu se krece. Ali nije on zivac i ziska kao stariji[sm=smiley36.gif]. Meda moj.
D je bio u fazonu sve super ali ajde mama kad sam docekao da dodjes iz porodilista sve kao pre. Uff, bio je sav i grub i nezan prema meni, i placan i zeljan... 2 meseca je to trajalo. Sad je super. Sam kad dodje iz vrtica ljubi brata. Hoce sam ponesto da se ukljuci oko njega. Brine da ga ne probudi. Ne da da ga grdim. Naoruzajte se celicnim zivcima na pocetku.

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:22:50)

Mi bile na igralistu, u povratku Mila ugazila u govance, pa umazala Lenku, kolica.....Evo perem 3. masinu[sm=smiley1.gif]
Maraj, budi spremna na sve, narocito jer ces ti biti osetljiva zbog hormona, a i u tom prvom periodu treba maximalno da se posvetite Lazaru. Joj kad se setim, bilo je dana kad smo sve 3 plakale u glas, ali sreca to prilagodjavanje kratko traje. Nama ja baba bas blizu i stalno ye kod nas, kao i tetka, ali nisu jos nigde spavale bez nas.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:26:03)

Pari srecan rodjendan M [sm=bravo.gif]
Ja bila do frizera. Skaratila malo krajeve i isfenirala se
Jao napolju je pretoplo.
Joj jess mogu misliti. I meni su moji blizu. Ulaz pored
Evo L vec 3.noc spava kod njih. Nece kuci. Kad nije dobar baba mu kaze"ajde kuci nisi dobar", a onda on vice "necu kuci". [sm=smiley36.gif] ma obozava sa njima. E sad videcemo kad dodje beba sta ce biti...

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:29:01)

Hvala Maraj! [sm=smiley1.gif]

Da...mi se jos uhodavamo i prilagodjavamo...M je nezan prema bebi ali zeli moju paznju i vreme...

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:31:14)

Pari, jel danas divan dan?
Nek vam je srecan! Veliki momak, naravno da trazi paznju, do skoro je on bio centar sveta.
Ja zakazala Mili mmr za sledecu nedelju, a sestra mi kaze nazovite ranije, mozda nece biti vakcina?! No comment.

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:36:21)

Danas je jess [sm=smiley1.gif] veliki moj mali decak [sm=smiley1.gif] ipak je on jos mali...trudim se da mu se posvetim koliko mogu...trebace vremena

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 14:53:25)

Srecan rodjendan Pari[sm=bravo.gif]

Maraj, samo celicne zivce sto kaze Rosi.

Jess, malecke su one da bi spavale negde bez vas. [sm=smiley1.gif] Mi smo tek ove godine obe poslali kod mojih. Pre toga smo T prosle godine. Sofi kad pitamo da li joj je bilo lepo. Kaze bilo je lepo, ali lepse je kod kuce.[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 15:04:43)

Znam Sanjice, ja ih zato ni ne saljem, kad pitam L jel hoce kod kake/tetke, kaze hoce ako ide i mama[sm=smiley1.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (11.7.2018 15:06:56)

Tako i moj M jess [sm=smiley1.gif] hoce da ide ali sa mnom [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>