Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 15:55:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Imate pozdrave od krin. Sad se opet sprema za skitnju
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:01:43
|
|
|
|
Maraj
|
E kad ja ne pamtim nick-ove. Poznato mi al ne mogubda stvorim sliku ko to bese. Ja pamtim avatare Jesam ivana ofarbala sam se kuci. Za sutra zakazala sisanje i feniranje. Torba spakovana pa u cetvrtak na prijem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:04:00
|
|
|
|
pari
|
Super Maraj,spremna si! Jos malo pa ces upoznati svoju bebu Ja cekam mm pa da idem po M vrtic pa cemo verovatno napolje svi zajedno posle
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:16:15
|
|
|
|
krin 40
|
Evo da vas pozdravim i ovde a ne samo preko Ivane Poljubac za sve i stare i nove i poznate i nepoznate Ja kada dodje leto se ne smirujem.Tačnije od proleća.Leti vreme kao ludo.Duci je napunio godinu dana 31 maja.Ćeri skoro slavili 12 ti a Strahinji ćemo sad u četvrtak 21 vi rodjendan.Bili smo na Krfu.Najlepše letovanje definitivno u poslednjih desetak godina ali o tome ću u temi.Sad se spremamo za Cacak,Mokru Goru i Visegrad a posle u Petrovac.Kazem muzu da mi je divno da skitam i ne radim pa bih mogla i cetvrto da rodim.On bi se obesio naravno hahaha
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:16:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mogla bih da promenim avatar Maraj, sjajno. Jesi li uzbudjena?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:21:13
|
|
|
|
pari
|
Krin,ja te ne znam ali deluje da vam je zivot skroz interesantan sa decom od 21,12 i 1 godinu i divno je sto putujete toliko!
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:48:28
|
|
|
|
krin 40
|
Pa zanimljiv jeste hahahaha.To se tako namestilo ovo leto jer još uvek sam na bolovanju.Sledeće ću morati da rintam i ja.A zivot mi je kao na rolerkosteru.Izlecem iz pelena u pubertet pa na "ozbiljne" teme o novoj devojci Kod nas je uvek zurka hahahaha
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 16:57:58
|
|
|
|
Maraj
|
Krin svako dete ti ima po jednu jedinicu u ovoj godini 21, 12 i 1. Svi po jedinicu Joj ivana i ti promeni avatar cek da se naviknem sad na tvoj avatar Pa jesam uzbudjena. Nekad me emocije spucaju. Nekad jedva cekam da je upoznam. A nekad pomislim kad mi.pre prolete ovih 9 meseci
< Poruku je uredio Maraj -- 10.7.2018 16:59:11 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:04:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa gde si Kriiin Bas te digo nije bilo! nedostajala si da znas! Ja kakva razlika u godinama ti si sve obuhvatila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:17:45
|
|
|
|
krin 40
|
Evo me Anck i vi ste meni Da Maraj tri keca i ja tek sad vidim.Meni je super ova razlika.Vezba mozak.Odlazem staracku demenciju saltanjem kroz njihove godine i teme koje obradjujemo
< Poruku je uredio krin 40 -- 10.7.2018 17:19:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:20:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste veca razlika al si svako na tenane podigla, zar ne?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:37:50
|
|
|
|
krin 40
|
Bas tako.Svakom sam posvetila dovoljno vremena.Nema ljubomore,svadja i galame.Ma samo ljubav.Kao hipi komuna smo hahahahahahaha
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:39:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hmmmm moracu da vratim vreme pa da pokusam po tvome
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:42:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, moram malo i sina da stavim I meni tvoja trudnoća proletela
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 17:47:30
|
|
|
|
krin 40
|
Anck cetvrto za jedno osam godina hahahahaha Ja bih sutra da ne mrzim da budem trudna.Mogu da se porodim jos sto puta a D je beba kao sa reklama,ovakvih mogu jos tri da gajim ali mrzim da budem trudna
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 18:08:34
|
|
|
|
vocicana
|
Caos!!! Krin, pa gde si? Kako ste? Ja ispratila po fb, hajde bas mi je drago st si se ponovo ukljucila. Mraj, covece jos malo pa stize bebica. Kako je prolso ocas posla. Krin, ni ja ne volim da budem trudna, nje mi prijalo, al da je onakav porodjaj svaki put, sve po redu kako treba bar bi jos tri puta.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 18:13:43
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan zenice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 19:51:18
|
|
|
|
Maraj
|
Jao a ja sam u prvoj trudnoci tvrdila da volim da budem trudna. Stvarno mi je bilo lepo. Mozda zato sto sam tu trudnocu godinama cekala Otkud znam... a sad mi sve tesko. Sve me boli. Vise obaveza oko L. Sad bas i ne bi rekla da volim da budem trudna. Plus mladezi. Jezibo koliko mi iskoce u trudnoci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 20:56:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Anck cetvrto za jedno osam godina hahahahaha Ja bih sutra da ne mrzim da budem trudna.Mogu da se porodim jos sto puta a D je beba kao sa reklama,ovakvih mogu jos tri da gajim ali mrzim da budem trudna Slazem ae isto to stalno govorim. Najlakse se.poroditi al 9 meseci jooooj nikad vise!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 20:57:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eh, sad. Najlakše se i poroditi..
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 22:01:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece.Malo dete stavih u krevet jos u pola 8, znaci spava vec dva ipo sata i jos nisam pozavrsavala sta imam Nista danas od njega nisam stigla, ali bukvalno nista.ceo dan u rukama. Krin lepo je videti te svaka vm cast. Ja sam bas danas izjavila da sam napravla manju razliku u godinama izmedju dece tacno bih se obesila o banderu Idem da se istusiram i ukljucim ves masinu, a onda cu u krevetu na tel da gledam nesto za sefa.Al naravno vecznam bicukoma al mozda odslusam predavanje bar 5 min
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 22:06:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Eh, sad. Najlakše se i poroditi.. Veruj mi da je tako. Treca trudnocami je bila uzaaasno teska od 6 meseca sam bila.kao invalid, kao bolesna ma uzas, nikakvo uzivanje. Porodjaj mi je bio kao slag na tortu veruj mi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 22:09:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jao mene sad kad secnu recnu Ma to dodje kao olaksanje jer znas da ces drzati svoj zamotuljak. Mada i ja se napatih u ovoj trudnoci sa bolovima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 22:10:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zavisi kakav je porodjaj Ljiso, batke opet zezao?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 10.7.2018 22:11:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je bilo sve jedno hoce li prirodno il carski samo da se vise porodim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?