RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 5:32:41)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I moj besni,pije i napinje se,jadan.
Ljisho,koliko vi malo spavate[sm=jezicek.gif]
Inace,ovaj ciklus mi je horor,od pola 12 do 1,ulozak je bio prepun,i to sam mrezasti preko stavila..a kad ustanem,trcim na wc,to nijedan ulozak ne moze da upije..bas sam se uplasila..pa u 2,pa u 3 i sad u wc,horor. Bas je bojim odliva,jer sam imala posle ispadanja spirale..grozan osecaj,prokleto zensko.

jeste malo spavamo pretpostavljam i mm i ja. Mi smo vec matori, znas ono matorci u cik zore ne mogu da spavaju nocu i sl[sm=smiley36.gif]

Saosecam za ciklus i meni je takav prosli bio, ista prica, bukvalno za sat i po menjam ulozak, pisala sam. Medjutim vec naredni dan je bilo mnoogooo manje

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 6:36:44)

Jao zene pa sve ste u budneee u 5 ujutru [sm=zz_eek.png]

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 7:42:21)

Jutro mame
Ja sam konacno spavala [sm=smiley1.gif]
Popila sam bensedin sinoc. I hvala Bogu spao mi je pritisak. Uglavnom pijem metil dopu i dalje a uvece 2,5mg bensedina...
Nedostaje mi L. Nisam ga videla od juce oko podneva. Al kod mojih je...pa se kao tesim.....al opet mi fali...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 7:56:50)

Dobro je Maraj. Hajd jos malo i gotovo. [sm=smiley36.gif] PRiblizilo ti se opasno.

P i dalje spava. Na kraju sam ga stavila na stomak da ne stenje

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 7:57:00)

Maraj,super da ti je bolje! A razumem te za sina...tako i meni nedostaje kad ode...
Von, nadam se da će ti danas biti bolje...
Meni zaspala T tad u 5 ali je stenjala sve vreme,pa onda u 7 i evo još spava

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:00:41)

Ja stvarno ne znam kako cu ga ostaviti kad odem u porodiliste. Juce em umirem od glavobolje i pritiska em se rastajem sa zivotom sto ga nisam neko vreme videla. Ej al nema minsigurnijih i pouzdanijih ljudi za cuvanje L od mojih....al eto.... nabijam sebi pritisak jos vise....
Zene , kako je lepo spavati [sm=smiley1.gif] verovatno me onaj bensedin od sinoc smlatio. Mogla sam jutros jos da spavam al treba da mindodju iz dz da mi daju injekciju...pa rekoh, hajd da ustanem...da se ne uspavam.

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:11:07)

Maraj, ja sam isto tako osećala. Ali samo pomisli na to da si njemu posvetila puno vremena od njegovog rođenja i da ništa neće biti strašno da ga ne vidiš nekoliko dana...Znam da ti nedostaje ali brzo će to proći...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:26:11)

Dobro jutro. Ove tri su budne. T vec danima kaslje. Moram sad da je vodim kod dr. Usta nije zatvorila. Sad brzinski da se obucem, pa dorucak.
Sinoc smo ih vodili na vasar dok nije krenula guzva. Ja uopste ne volim vasar, ali otac im je obecao da ce da idu. Pa, ajde da pomognem mm gde ce da ide sam sa njima trima. Zaspale su za sekund. [sm=smiley36.gif]
Sutra dolaze moji mama i tata po sestricinu.

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:28:44)

Dobro jutrl zene.Jedva sam se probudila,svako jutro se budim nenaspavana.I kad David dobro odspava ja opet jedva ustanem.
Maraj isto sam mislila kad sam bila trudna,kad sam krenula u bolnicu plakala sam kao malo dijete sto je ostavljam.Cak sam u bolnici pitala koliko je najmanje sto kod njih moram ostati.Oni rekli da mogu odmah navece kuci,ali sam ipak prespavala kod njih.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:33:48)

Emice nisam verovala da cu ovako reagovati....
Sanjice, vasar [sm=bravo.gif]
Joj sto sam ja volela vasar kao dete. Pa mekike, pa secerna vuna. Tako mi je to u lepom secanju. Mislim da sva deca uzivaju. I sad osetim miris vrucih mekika , samo kad se setim.....

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 8:38:55)

Maraj ja sam kukala od pocetka druge trudnoce da ne znam kako cu nju ostaviti.Ali tad nisam nikad bez nje provela noc,razdvajale smo se na par sati dnevno.
Ja volim vasar samo zbog hrane [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 9:00:47)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ja volim vasar samo zbog hrane [sm=smiley36.gif]

Jao i ja. Svi mirisi su mi i sad u nosu [sm=smiley36.gif] sad bi pojela mekiku. [sm=smiley30.gif]
Ja o ostavljanju L nisam ni razmisljala do sinic kada su razmisljali da li da me ostave u bolnici

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:06:26)

Ajde, bre, sta kukate[sm=jezicek.gif] tri nedelje sam bila u bolnici. Za to vreme videla sina dva puta po dva minuta.
Ne mozete ih ceo život drzati pored sebe.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:16:39)

A joj ivana zar si toliko bila....[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:21:21)

Ivana nismo svi isti [sm=jezicek.gif]
Dora je u vrijeme pocela i sa temperaturom svako 3-4 sata,a ja je moram ostaviti.Ma ludila sam i od brige i od tuge

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:24:03)

Ja ivana ne znam.ni kako si sina pustila na rekreativnu [sm=smiley36.gif]

Salim se. Al mislim da ce mi tesko pasti to prvo odvajanje
Al moramo se nekad "odvojiti"

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:33:21)

Meni kad je muz poslao snimak kaki mi J peva dok sam bila u porodilistu, nisam smela da ga otvorim 😊
Ja i sad ne znam kako cu podneti njeb polazak u vrtic 😊
Ali to je sve normalno dok su mali 😊

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:52:56)

Mama jo, samo pomisli kako ce joj biti super u vrticu...Ja mog M ponekad cekam jer se on jos igra [sm=smiley1.gif] njima trebaju drugari i takva igra

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:55:56)

Znam, znam, vrtic joj je potreban trenutno vise nego ista stvarno, ali prosto meni ce biti jako cudno to odvajanje, jer najduze sto sam bila bez nje je u porodilistu 2,5 dana.... sve ostalo smo non stop zajedno.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 11:57:18)

Jeste, Emice, vi ste super majke, ja nemajka[sm=jezicek.gif]
Deci je lepse sa svojim društvom nego sa nama. Svako traži svoje drustvo.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 12:04:35)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ajde, bre, sta kukate[sm=jezicek.gif] tri nedelje sam bila u bolnici. Za to vreme videla sina dva puta po dva minuta.
Ne mozete ih ceo život drzati pored sebe.

Bas vala,kao na ulici da ih ostavljate.[sm=smiley36.gif] kako cete prvu ekskurziju,izlazak. Svi brinemo,ali treba da se odvoje malo i osamostale.
Drugo kad su bolesni pa ih ostavim,a ovako,neka se uce.
Moja T je vec 3 puta bila na ekskurziji,prvi put sa 3.5godine. I super joj je bilo..ali prica,uvod, sve je bitno..i to da li brigu prenosite na decu. Mada su moje skitare,stalno bi isle negdr..tako smo ih navik

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 12:10:46)

Koliko god mi nedostajao kad se cujemo mobom i on oduševljen govori kako mu je super i vidim da jedva čeka da završi razgovor da bi nastavio, meni je to dovoljno [sm=smiley1.gif]
Maraj, bila sam pred porođaj zbog pritiska, pa onda kad je uradjen carski vise dana u sok sobi jer nisam mogla da ustanem (rusila se), pa onda sa bebom, cekale da dobije na težini...

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 12:20:15)

I ja sam strasno vezana za sina pogotovo jer smo neko vreme bili sami on i ja ali govorim sebi da je za njega bolje da ne bude vezan toliko za mene,da moze i bez mene,da bude samostalan,hrabar i da uziva i u tudjem drustvu.
Iako i dalje imam problem da ga pustim na par dana kod mojih u Ns [sm=zmeden.gif] kad ga pitam on ne zeli da ide sam,on hoce sa mnom,a opet sigurno bi mu bilo super kod mojih i mozda bi to bilo dobro za njega...ali eto,nikako da prelomim

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 12:45:53)

Pari, sin je poceo ici kod svekijevaca na duze kad je porastao malo i sam izjavio da hoce. Nista na silu.
Al imamo temu o tome da ne mašimo ovde.
Jutros su imali demonstriranje prve pomoci, svi su učestvovali, dobismo i slike. Posle toga voznja bagijem sa instruktorima pa sami, kaze uciteljica opste oduševljenje.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (6.7.2018 13:10:13)

Ja pod klimom. Bas je toplo napolju. Jedva cekam tu kisu veceras... da nam svima lakne sa ovim glavoboljama.
Moj L hoce kod mojih. Nece da se vrati kuci

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>