RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 9:34:20)

Tema o spavanju nije ovde, ako neko ne zna [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 9:36:32)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Nastavicemo tamo[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 9:37:42)

Jutro.
D u vrticu, N u krevecu. Ja pojela bananu, nemam hleb pa cu kupiti nesto u pekari kad izadjemo.
Ljiso, meni jako nedostaje posao ili neko angažovanje. Zapravo zauzetost. Nedostaje mi da okupiram misli jer kad sam dokona, a pod dokonoscu podrazumevam da sve jedno te isto radim, deca, kuca, ja pocnem da prebiram po glavi i mislim kojesta. Neko ce reci devica[sm=smiley36.gif]. Ali stvarno.

Maraj, drugi put su konttakcije takve. Ja u prvoj t.kontrakcije osetila tek na dan porodjaja, tj.par sati pre. Drugi- danima, bar 10 dana su sibale.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 9:40:43)

Rksi, isto takk se osecam. I jako mj nedostaje da radim nesto, bas jako. Veruj da su mi misli samo u tome - sta da radim od kuce. Jako bi me to usrecilk i zadovoljilo i mislim da bi to bio ,,lek" protiv ove svakkdnevne nervoze. Problem je sto sam gotovo ceo dan sama sa njima i jakk mi je tesko da uopste nadjem vremena za takk nesto.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 9:44:03)

Uh rosi ja se nadam da ce tako biti i kod mene. Idem da zovem sad da zakazem depilaciju. Covece, ovo mozda krene a ja ne zakazah depilaciju
Sve kao ima vremena....

O nespavnju cu reci samo da minse i svekrva ranije zalila kako mm nije spavao kao mali...tako da....sto neki kazu...genetika je cudo. Ja ne znam da l ovo dete ima sta na mene. Valjda ce ova devojcica imati bar moje obrve [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:01:40)

Fizicki rad oslobadja[sm=smiley36.gif] al stvarno. I ne mislim ono vezbanje teretana nego bas rad u polju. Kad pogledas iza sebe umorio si se kao mazga a uradio nesto korisno. Sto ja kazem povrtarstvo je najzahvalnije. Na kraju doslovce ubiras plodove svog rada.
I meni fali. Fali mi i sef. Ali bas mislim da nisam psihicki trenutno za to.
Lezim pored P da ucvrsti pa da nastavim peglanje. Skripi mi daska non stop valjda ga necu probuditi

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:05:33)

Rosita, i ja se tako osecam...
Ljisho, u pravu si skroz.. trebali bismo svi na selo [sm=smiley1.gif]
Meni T nikako da zaspi jos od 6.30...par puta po 5 min...

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:13:43)

Ljiso ja sam mislila da je moja mama najvrednija zena. Sad si joj ti ozbiljna konkurencija [sm=smiley1.gif]
Ja radum al po kuci. Ne podnosim nered. Al izgiboh po stanu
Ne znam kad bibstigla jos po polju da radim

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:17:03)

Pari,nisi procitala moj post...gospodin M se isto u pola 7 probudio,jeo i nije zaspao do 10..opet je jeo i tek malo pre zaspao..
Raspadam se..mislim da mi samo fizicki posao treba,a mozak na ispasu..juce sam se razletela po kuci,prija..ali i to nam je svakodnevnica..ali kao lepo mi je.jer je sve cisto.
Maraj.sestra i ja smo do 16 meseci urlale dan/noc..bliznakinje.. geni su cudo[sm=jezicek.gif]
Mmm.nadam se da cu popiti kafu u miru.

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:19:18)

Da da von...bebe nas zezaju...ja sam bas pospana jer od 5 ne spavam...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:21:12)

Pari, legni na krevet, bebu na sebe, oko sebe jastuke i malo odremaj.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:22:33)

A ucvrstio je san u pola 1[sm=smiley36.gif]onda ti jr jasno koliko sam spavala,pa je jeo u 3 opet..[sm=smiley36.gif]
Ljisha je van konkurencije koliko je vredna[sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:27:43)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ljiso ja sam mislila da je moja mama najvrednija zena. Sad si joj ti ozbiljna konkurencija [sm=smiley1.gif]
Ja radum al po kuci. Ne podnosim nered. Al izgiboh po stanu
Ne znam kad bibstigla jos po polju da radim

[sm=smiley36.gif]opet me zezate hahaha...

Inace zavrsila sam peglanje. Nisam imala puno, svega ukupno 45 min peglanja. Pocela sam jos dok je bio budan jer je bio dobrica. Sad sam skuvala kaficu i zadovoljno sedim jer mi je danasnji cilj ispunjen. VES! Jer kad dodju mm i D veceras imacu opet bar dve ves masine, a sad mi je korpa prazna[sm=bravo.gif]

Maraj znas da sam zivela na salasu, fali mi malo taj zivot, i stvarno tamo nekako vreme sporije tece, i nekako sve natenane. Ovde prakticno imam samo kucu da sredjujem a vecito se nesto zurim zurim[sm=smiley36.gif]
Nego necu na muku da vam stajem i moj P dremka tamo po 5 min i 15 al stvarno kod mene upali ta taktika da par dana spavam sa njim pa onda samo legnem pored njega i ustanem kad ucvrsti, znaci ne samo da ga spustim pa kad se navikne spavace skroz sam. Tako sam i sa D

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:31:27)

Ljisho,svaka ti cast i kako si vredna i kako uspevas sa P!
Ja je evo sad spustila...videcemo da li ce biti 5 min ili duze...10 mozda [sm=smiley36.gif]
Von,razumem te skroz...
Ivana,moram nesto i da jedem i da spavam...ne znam sta cu pre

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:32:38)

Ljiso ja tako sa L. Al on stalno pruza ruku da vidi da l sam pored njega. Ako me nema, eto ti ga, budi se...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:36:22)

uuu al sam vredna odgledah sve serijale 4 serije i filmove [sm=smiley36.gif] Sami smo, P ne pravi nered, ja ne kuvam za armiju kako nema mojih, nemam ni sudova, ves oprala sav da me ne doceka gomila, mislim nisam nesto posebno vredna. I ja Pari jurim i zurim i da jedem i da pospremim kad zaspi P i cesto se desi hop poslednji zalogaj i eto njega. I samo toliko uspem. Sta sad...Takva tura, a da je lako samo sa bebom jeste. Bez obzira sto ga nosam i sto se dere imam samo njega i odmah nemam presiju da sve bude na vreme i da mora da bude sve pod konac a obicno tad sve i jeste

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 10:57:01)

Pa to jeste. Meni L samo rastura po kuci. Ni mm nije nista bolji. Taman sredimo terasu on je opet zatrpa sa alatom. Juce jos doneo kolica iz garaze da operemo presvlake. Ne mogu da izadjem na terasu prozor da otvorim a kamo li da prostrem ves. Tako da vec mi je u 7 jutros prebacio da mu zvocam od ranog jutra. Al sta cu. Ne mogu
Jedva idem i skupljamaza sobom i L jos on kad mi napravi nered ĆU poludim

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 11:28:37)

Ljiso, dve nedelje sin nije bio kuci, od toga ni muz nedelju dana. Kuca mi se sijala od poda do plafona.. Sad sve po starom[sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 12:18:00)

Nisam spavala ali sam makar lezala dok je T spavala...pojela malo voca,semenki,orasastih...
Htela sam da pravim neke pljeskavice od kinoe i keksic sa bananom ali me mrzi...umorna sam bas...mozda popodne

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 12:35:30)

Ponekad mi je fascinantno koliko minuta im treba da naprave haos svuda

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 12:41:00)

Raspisale ste se za medalju. Ali i masite temu.
Jutros jurila na posao, posle brzo kuci da popijem lek. Deca mirna. Pustila sam im crtani.
Trk na pijacu. Sad me stomak boli. Jos nesto da odradim po kuci. Sofi sam stavila na spavanje. Ove dve crtaju.
Mozda cu i ja neku seriju[sm=jezicek.gif] ali vise volim knjigu.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 12:42:45)

Nezgodno je čitati knjigu dok hodas i nosis bebu [sm=smiley36.gif] zato su serije i filmovi toliko gledani u tom periodu.

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 13:02:28)

Ja probala da dremnem. I nista.
Sad stavila meso da se kuva pa cu boraniju mladu posle da stavim. Da bar skuvam rucak za sutra

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 13:08:15)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Nezgodno je čitati knjigu dok hodas i nosis bebu [sm=smiley36.gif] zato su serije i filmovi toliko gledani u tom periodu.

[sm=smiley36.gif] upravo. Mada D kad je bila beba mogla sam da citam ali D je bilo bitno samo da je na meni nisam morala da nunam i stojim, ovaj moj ima valjda barometar instaliran u usima kako sednem hop eto ga. Ali dobro bolji smo sve smo bolji. iako me ledjavec ubise a noge kao sto rekoh ne osetimda su moje

Inace P danas 3 puta obavio samovoljno, hocu reci bez klizmica i drugih pomagala[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 07/18 [chat] (3.7.2018 13:27:06)

Pa [sm=bravo.gif] za P [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>