Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:14:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Ana RR Maraj, ja i jesam kući, ali radim A ti ko ljisa P'da Moje ime je Ana i ja sam Virtual Assistant
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:19:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Volela bih i ja da sam ☺
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:20:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam Liliana heheh... Jao samo me podsecate. Obecala sam sebi danas da cu zvati sefa. P mi nesto puno spava danas. Odgledah cak i film. Bili smo nas dvoje u setnji i nije zaspao u kolicima vec kad smo stigli kuci krenuo da drami i onda sam ga ununala i spustila u kolica opet.Bas ga muce gasovi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:22:55
|
|
|
|
pari
|
Stvarno obe to radite? Super! Liliana, zovi šefa Meni T opet u rukama...nabildovaću ruke skroz
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:24:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso kad stignes da pozavrsavas sve i da gledas film.... Ova moja gospodjica u stomaku ce izgleda biti nespavac. Stalno je osecam. Stalno me lupka....tesko meni...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:31:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, ne prizivaj. Bice spavac, veruj mi
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:35:49
|
|
|
|
Maraj
|
Mislis da ce da se promeni kad "izadje" Nego jel.se vi predvlacite pred decom. Pretpostavljam da da. Kako vam deca reaguju. Ovaj moj blesa.... svaki put se obraduje. Jutros skidam pidzamu i da obucem brus, on se sav ozario i viče "sika".
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:38:07
|
|
|
|
pari
|
Hahaha Ja se presvlačim i tuširam ponekad jer hoće sa mnom u kupatilo. A su mi sike na izvolte zbog bebe...ali ne reaguje...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:49:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Raspisale ste se! Sta sam sve uradils za 2h dok je spavao,ihaj, ukljucila i decu da brisu.usisaju svoju sobu..cak sam se brzinski i tusnula. Razmisljam,sta sve zene urade za kratko vreme,sa sve decom,muskarci ne mogu za dva dana..mada znam i nesposobnih zena,ali PAMETNIH! Moj nece ni primetiti da je sve oribano, promenjena posteljina..a i realno, ko to primeti..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 12:53:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Za 2h uspem da sredim ceo stan ☺ ali evo beba se non stop budi, danas zivimo u haosu
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 13:01:31
|
|
|
|
pari
|
Eh te naše bebe
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 13:19:58
|
|
|
|
Maraj
|
Von sve potpisujem! Sve je tacno! I ja sve pozavrsavam mm dodje s posla on nista ne primeti. Mada njemu haos ni ne smeta. Ostavi carape po sred dnevne sobe. I njemu je to ok. A ja kad krenem da prebacujem e onda kako ja samo gundjam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:04:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Brzinski sam stavila rucak, jer sam kasno dosla iz skole. Mm je dosao da cuva njih tri. I izveo ih je napolje. Sad gledaju neki dugometrazni. Ljiso, stvarno kad stizes da odgledas sve te serije i filmove?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:08:46
|
|
|
|
pari
|
Ljisha izgleda ne spava i tako uspeva sve Ja sam se malo odmorila jer je T konacno spavala sama,a ne u mojim rukama
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:23:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, super sto si malo odmorila Ja Ljisu razumem, isto sam tako gledala filmove i serije pre dve godine
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:25:55
|
|
|
|
jess021
|
I ja sam, kad je L bila beba, odgledala skoro sve sezone Uvod u anatomiju. Dok sam je nosila ili dok je spavala na meni. Ja oprala kosu, nesto mi je hladnjikavo. I napolju bzvz, ni toplo ni hladno. Nemam pojma sta deci da obucem kad idemo napolje. Pari, kakvo je stanje sa tm?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:29:12
|
|
|
|
pari
|
Juce smo se svadjali i pricali i svadjali i smirili na kraju. Videcemo kako ce biti.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:30:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, Jess, u tim pozama Napolju kratak rukav i ponesem duksic. Pari, bice to dobro...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:31:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja cy sad da operem kosu. Prljava mi je. Mozda vodimo decu na Srebrno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:34:42
|
|
|
|
pari
|
I ja cu ili da odem da se isfeniram popodne ili sama da operem kosu... A tako bih menjala boju. A ne mogu to sad
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 14:37:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, idi pisi u temi frizure koja ti je boja i sta bi menjala.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 15:21:05
|
|
|
|
Maraj
|
Jess najavljuju neku kisu i nevreme za veceras.... ja L kratke rukave a ponesemo duksic na rajsfeslus.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 15:29:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Kakvo nevreme..hoce li leto doci ili je proslo u maju?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 15:30:56
|
|
|
|
Maraj
|
Kazu narandzasti meteo alarm za veceras Mislim da i bg kaci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 2.7.2018 15:32:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bzvz ...al.da.sutra ne bbude kise pa.moze
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?