jance -> RE: Božićni medenjaci (24.12.2010 15:13:12)
|
i da dodam neka saznanja posle pravljena, koja vam mogu koristiti.... prvo, duuugo se pravi, ja ih pravila do pola 12 uvece drugo, sacekajte da se DOBRO ohladi ona prva smesa, tek onda stavljajte brasno i ostatak (najvise sodu bikarbonu da ne odreaguje na toplo) trece, nemojte menjati sodu bikarbonu sa praskom za pecivo, ja sam htela al baka kaze da ne moze (jos uvek ne kontam zasto al sam poslusala) [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] cetvrto NE PECE se na 200 stepeni nego na maksimum 180 stepeni a moze i manje. Nemojte cekati da se stvrdnu u rerni, oni se stvrdnu kad ih izvadis i ohlade se. peto, peku se najduze 10min ako zelite da budu ko moji eto ako posle svega voga jos uvek imate i trunku zelje da ih pravite, srecno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|