dunja RR -> RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (15.7.2018 9:05:10)
|
Jao šta smo sve ispisale [sm=smiley36.gif] Ja ne navijam za Hrvatsku, i kao što su neke devojke rekle, niko to od mene ne može da traži niti očekuje. Iako imam puno divnih prijatelja u Hrvatskoj, mom mužu je komšija Hrvat spasio život kada je sa 4 godine upao u bunar, a moj šef, jedna fenomenalna i kvalitetna osoba (da ne kažem najkvalitetnija koju sam ikada upoznala), je Hrvat (doduše ne živi u Hrvatskoj). Ipak iz puno razloga ja za njih ne mogu da navijam, da ne ponavljam, jer nećemo o politici, nije joj mesto na forumu. Moram priznati da sam ljubomorna na Hrvate. Zato što se u njihovom timu oseti ono što mi imamo u našoj košarkaškoj reprezentaciji, ili smo bar nekada imali. Povezanost, prijateljstvo, ljubav, želja za pobedom zbog nacije, zastave, himne a ne zbog lične promocije. Kada igraju oni su jedan, oni su TIM. Oni ginu na terenu, srce im je ogromno. Sve ovo nemaju naši, i zato zavidim Hrvatima. A što se tiče njihove predsednice u dresu, moj svekar stalno govori da mu jako ličim na nju [sm=smiley36.gif] Pa ja uvek mislim što je lepaaa [sm=smiley36.gif] Mada, gledam sada, imam dosta prijatelja Hrvata na FB, što kolega, bivših kolega, muževljevih prijatelja iz Bosne, oni se već smatraju šampionima, i da ne osvoje. Baš su dobre spotove spremili (i opet im zavidim). Ali što reče Maslačak, biće mi lakše da ih ne tripm na tronu sledeće 4 godine [sm=smiley36.gif] Napred Francuska [sm=bravo.gif]
|
|
|
|