Evo ja pijem Guaranu. Sredila ulaz i stepenice u zgradu , rukohvat, usisala, oribala, promenila posteljine, sredila vc... Uhuhu, sad bih i ja mogla nesto da mesim[sm=smiley36.gif]
Mama Jo, naravno da ne treba. Evo ja jedem kiflice, tačno cu vratiti ono sto sam smrsala [sm=smiley36.gif]
emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2018 17:53:25)
Ivana je domacica i po,samo ne voli da se hvali [sm=smiley1.gif] Ja sam zavrsila sve sto sam planirala,sad legla muka mi. Nesto mi se odjednom slosi [sm=smiley13.gif]
Ivana je domacica i po,samo ne voli da se hvali [sm=smiley1.gif] Ja sam zavrsila sve sto sam planirala,sad legla muka mi. Nesto mi se odjednom slosi [sm=smiley13.gif]
I niko je ne hvali.
Niko, moja Sanjice, niko. Eto vidis.
Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (27.6.2018 19:24:29)
IZVORNA PORUKA: emicaa RR
Ma nisam,znas da mi to bude tako sa vremena na vrijeme.
Meni bude kad pregladnim il padne secer
mama Jo -> RE: Junski baRR (27.6.2018 20:32:16)
Grickate i navijate, a? 😁
emicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2018 20:54:35)
Ivana pa zar sam ja niko,uvjek te hvalim vjestice jedna [sm=smiley36.gif] Bolje sam,odlezala pola sata i dosla malo sebi.Mislim da mi se slosi kad me umor sustigne.
Ivana pa i ja te hvalim, ti mene samo kudis [sm=smiley36.gif]
veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2018 21:54:15)
Emice a gde da je hvalimo,ove kiflice danas sto umesila inace samo supu iz kesice i pastetu sprema [sm=smiley36.gif] E sto je macka i sto je zgodna i lepa,moze da je hvalim ali to nije za ovu temu [sm=smiley36.gif]
Mama Jo, pa i ti me volis [sm=jezicek.gif] ja najviše kudim one sto su moji[sm=smiley36.gif] Jeste, vidite kako Vesi zna, deca mi se hrane u komsiluku [sm=smiley36.gif]
veselicaa -> RE: Junski baRR (27.6.2018 23:02:21)
Samo da ti se muz ne hrani u komsiluku,sta cemo Bubi i ja,ljubomorne smo nas dve [sm=smiley36.gif]