|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
26.6.2018 21:37:31   
Maraj
Ljisa sve stize. I oko dece i oko kuce a i oko muza . Nema zena zmaj user posted image
Mozda ljisa nadoknadjuje onih 9 meseci

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2401
26.6.2018 21:41:55   
Rosita
Mame, mame, bas ste vredneuser posted image
Meni N spava sad 1 dugu i 2 krace dremke otprilike. Sam tako daje naznake i ok, pratim ga. Mislim, sudeci po ovome sad, da ce kad budu dve biti nesto tipa oko 11 i 14, ali meni je i D morao oko 18- 19 malo da dremne, i N ce sigurno jer sa nasim ritmom zivota ne verujem da ce pre 21 na nocno spavanje... D moze da ne spava preko dana, al kad mu kazem da spava on spava najnormalnije.
Ljišo, super za moreuser posted image ovi moji nema šanse da bi sami išli. Ili svi ili niko.
Moji jos ne spavaju. U 20.30 došli iz parkića. Tako je to u celom D društvu, sad će na kupanje. Deca izlaze oko 19...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2402
26.6.2018 21:46:37   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso, odakle ti snage, skoro svako vece ga milujesuser posted image
Ja tek sad uspavljujem Milu, uopste joj se ne spava.

user posted image bas smo zaredjali posle porodjaja hihi...pa da nadoknadimo nismo pred porodjaj uopste. Spakovani su. Tek ce na red da dodje milovanjeuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2403
26.6.2018 21:53:09   
Maraj
Jao ja kad se setim...kad sam se porodila sa L... bilo mi je samo da spavam. Ni do kakvog milovanja mi nije bilo. Samo san i nista vise user posted image

Direktna veza do poruke: 2404
26.6.2018 21:53:16   
Sanjica26 RR
Dobro vece!
Deca su u krevetu. Sofi cu sutra u vrtic. Sutra cu da ostanem duze na poslu. Imali smo jednu situaciju posle plesa. Imali smo zurku i kad se zavrsila zurka krenemo S i ja po T. Sretne me mama od jedne devojcice i kaze mi da se T i njena cerka vidjaju ovih dana dok ne ode mala kod babe i dede. Dok smo nas dve vodile razgovor mm cuje tu deviojcicu kako nekoliko puta kaze T kako joj glupo stoji ranac koji su dobili na plesu. I pored toga sto ju je T iskulirala ona opet. Ma, nekoliko puta je to ponovila. Inace se druze. To je devojcica od mm kolege. A kad smo stigle na ples T se toliko obradovala kad ju je videla i zagrlila ju je. Nisu bili tu, jer su bili na moru. A ona kao mutava. Samo sto je nije odgurnula. Jedno pola sata smo joj mm i ja objasnjavali da ne sme da dozvoli da je neko povredjuje. Ma, kakvi ona kaze kako ona voli s njom da se druzi... I voli da se sa svima druzi. I tako moje dete je toliko dobro da ce da ide na svoju stetu. user posted image
Rekla mi je pre neki dan neka zena kad smo bili u gostima kako je T mnogo dobro dete i jako pazljiva. Bila je sa njima jer ima sina koji je prohodao i za kojim juri.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2405
26.6.2018 21:53:55   
mirana1
Bas ste me nasmejale. Ja apstiniram.

Direktna veza do poruke: 2406
26.6.2018 21:54:00   
Sanjica26 RR
Ljisa nam je vredna po svim pitanjimauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2407
26.6.2018 22:00:25   
Maraj
Kazem ja ljisa zmaj user posted image

Joj sanjice ne znam sta bih ti rekla
Jako su deca surova danas. Ne znas kako dete da vaspitas

Direktna veza do poruke: 2408
26.6.2018 22:00:48   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ljisa nam je vredna po svim pitanjimauser posted image

Samo vi mene zezajte user posted image evo cekam da provri voda da iskuvam cucle i flasice. Mm gugla apartmane u CG. Masina radi. Sudomasina spremna za paljenje. Inace i veliko dete smo strpali u 8 u krevet. Treba rano da ustane.
Sanjice razumem te skroz. Ne brini se ti za cerku. Kliknice joj. I ja sam bila takva. Donekle sam i sad ali nekako nauci covek da ga ne doticu tako neke stvari. Imala sam krah bas s onom mojom sestrom od tetke. Celo detinjstvo me je kinjila. Nikad lepu rec mi nije uputila. I onda puf nekako sam baoravila zid i vise nikad nisam sa njom nesto posebno ni prozborila.

Ja ujutru imam savetovaliste sa P. Malo mi frka kad dobije vakcinu kako cu ga smiriti da ga stavim u jajem no blizu mi je DZ na 5 minuta voznje pa makar se i drao.

Direktna veza do poruke: 2409
26.6.2018 22:07:07   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Kazem ja ljisa zmaj user posted image

Joj sanjice ne znam sta bih ti rekla
Jako su deca surova danas. Ne znas kako dete da vaspitas

Марај, очигледно их погрешно васпитавамо. И мм и ја смо такви. Мене су тако родитељи васпитали: немој да се замериш, прескочи се и те ствари. И кад ти је тако усађено не можеш другачији да будеш. Мени је само жао што не зна на те ствари да одговори. Нек се дружи са свима као што жели, али да не даје на себе.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2410
26.6.2018 22:09:50   
mirana1
Mislim da vremenom nauce neke stvari, nezgodno je sto mnogi tek nauce na greskama. Ali to je sve normalno.
A uglavnom decu vaspitavamo onako kako smo mi vaspitani.

Direktna veza do poruke: 2411
26.6.2018 22:11:47   
vonavoj
Ljisha,zmaj!
I ja sam mog podmirila,nisam od septembra..sto kazes,ide medju zene non stop,ima i novu koleginicuuser posted image
Sanjice,takva je i moja T..ali se menja,sazreva i bori se.
Mene M ceo dan zeza a ja kao kuvana noga..

Direktna veza do poruke: 2412
26.6.2018 22:12:13   
mama Jo
Joj skoro sam pricala na tu temu sa sestrom... vaspitavanje... kako?? Njena malena je jako osetljiva, nekoliko dana je bila jako loseg raspolozenja, nervozna... sestra je jeeedva izvukla iz nje da je jedan dan poklonila crtez drugarici koja ga je istog momenta zguzvala i bacila u kantu za smece... malena se potresla jako. Jako su surova danas deca.

Ja, takodje, vaspitavam dete da bude dobro, i bas ovako sto je Sanjica opisala. Najiskrenije, razmisljam da to promenim...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 2413
26.6.2018 22:20:45   
Ana RR
Sanjice, imam ja jednog sličnog. Taj samo da ima društvo, nema veze ni kakvo je ni da li ga nešto zezaju. To me jako nervira.

Btw, dobio je antibiotik. Grlo crveno, počeli čepovi da se prave. Da poludiš. Dobio je ospamox, jedva ga je popio. Pritom se pije na 8 sati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2414
26.6.2018 22:27:19   
vonavoj
O svasta Ana..a moje piju ospamox na 12h.verovatno jacu dozu..
Izgleda da su nam prva deca takva, drugo dete vec u kuci nauci da se bori i suprotstavlja!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2415
26.6.2018 22:30:14   
Misha i Ljisha
Auu Ana daj dwtetu da gricka led ili rumenka ili calypso pre nego sto treba da popije lek.veruj mi utrne grlo. Ili bar hladan jogurt.

Moja D je cirkuzant u vrticu,omiljeni lik. Zacikavaju je deca ali ona vec ima taj odbrambenj mehanizam da se sali. I ja kad joj nesto zamerim ona me pita "mama ti se to salis?" user posted image bude naravno i ona tuzna ali nekako se odbija to od nje. Bar se nadam.

E takoc. Ja odoh da se tusnem pa u akciju. Svraticu ja jos kod vas user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2416
26.6.2018 22:31:57   
Maraj
E i moj L je pio. Isti simptomi. Sve pocelo od grla pa posle i T. Al je pio na 12h

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2417
26.6.2018 22:32:06   
Anck Su Nmaun
Vece mame!
Ljiso ides u neku akciju u ove sate mhhh?

Direktna veza do poruke: 2418
26.6.2018 22:35:30   
IvanaSK RR
Ide Ljisa u akcijuuser posted image
Ne mora da znaci da su tako vaspitani... Dosta to zavisi i od samog karaktera deteta.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2419
26.6.2018 22:36:50   
Ana RR
Von, dala mu je 10ml na 8 sati, kaže apotekarka da je neuobičajeno pa je gledala i u knjigama. Kaže da je verovatno zbog toga što mu se ponavljaju te upale grla.

Ljišo, ukinula sam mu mlečno zbog alergije. Ali mogu neki voćni sladoled.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 2420
26.6.2018 22:45:54   
Maraj
Meni su na kraju za grlo pomogle inhalacije sa pantenolom

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2421
26.6.2018 22:49:18   
vonavoj
Ana,bolje onda panklav da mu je dala, nego ga muci sa ospamoxom koji je slabiji..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2422
26.6.2018 22:50:36   
Misha i Ljisha
Cekam mm da se istusira user posted image pao dogovor veceras bar dva put. Izes ga pred put. Tamo ce se nagledati golotinje.user posted image Al D je sa njim pa se ne sekiram hahaa ona ga cuva bolje nego ja. NE da mu ni mene da poljubi.

Eh Maraj da mi deca tako kasno lezu kad bih stigla sve da poradim da "ispostujem" mm i ja da iskuliram. NIKAD! user posted image Bre sredjuj to spavanje, sto pre. Znacice ti. Ja sam sto se toga tice Hitler. Pa jos treba uvece i da radim. Ej pa kad bih stizala nikad. Vecito im uvece nesto treba. Znam bratanci te u 22h je ogladneo pa onda bi ne znam sta onda da pogleda crtani onda ovo onda mu se piski ajd bre dete na spavanje.

Kad bi mm i ja gledali filmove i serije i imali nase momente? Izmirenja i ostalouser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2423
26.6.2018 22:52:36   
IvanaSK RR
Meni ne odgovara da mi deca legnu tako rano. Ionako se bude pre petlova, ko zna kad bi se tada budili.

Direktna veza do poruke: 2424
26.6.2018 22:59:25   
Anck Su Nmaun
Ma navikli bi. Ja se slazem s Ljisom.pa.poludela bih . Ja ne sednem dok oni ne legnu. Onda sve pospremim.za njima i sednem da pogledam.nesto na Tv sa mm...ili tako nesto...user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here