lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/18 [chat] (28.6.2018 9:22:39)
|
Maraj, super za ctg. [sm=bravo.gif] Evo mene. Jos sam u bolnici, stanje isto kao juce i u utorak tj. drasticno bolje bego pre dolaska ovde [sm=bravo.gif] a mi guramo dan po dan. Nisu me jos pregledali, ali ce verovatno danas-sutra pa ce odluciti o pustanju kuci. Inace sve analize su ok - brisevi, urin, ks... IZVORNA PORUKA: milicicak Znam da je u bolnici, mislila sam na to sto se nije javila danas. Ne radim, na bolovanju sam od pocetka, ali imam obaveze na poslu pa odem s vremena na vreme. Ja sam od onih koje kukaju da idu na posao. Prestala sam da pitam dr da me pusti da radim makar par sati dnevno kad mi je zapretila da ce prestati da mi vodi trudnocu i da ce me smestiti u bolnicu da se smirim [sm=smiley36.gif] a i mm je tad nekako poceo da preti razvodom na pomen vracanja na posao [sm=smiley36.gif] Joj bre milicicak ti se bas zezas, ali je dobro sto doktorka i tm imaju nacin da te ucenjuju [sm=smiley36.gif] Gde su bre ostale trudnice? Maraj, ti se izmotavas za dopisivanje sama sa sobom, ali cemo milicicak i ja na kraju morati da otvorimo po 2-3 naloga da bi se ovde nesto pisalo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|