smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 06/18 [chat] (18.6.2018 10:21:50)
|
Meni nisu dali T.Verde. Ne znam da li ne sme ili je do moje dr opste prakse, ona je sva plasljiva. Dala mi je pantenol i neke tablete sa zalfijom, za sisanje naravno. Doslo mi dete iz Tirsove, radili su mu ekg, eho srca, stitaste zlezde, zeluca, jetre, celog abdomena. Sve je super! Ne zna sto nam je pedijatar zakazao kod nje umesto kod vaskularnog, ali dobro. Ne vidi problem sa venama, ali kod njih je hladno pa su se povukle. Dobro, necu da dramim, bitno je da je ovo sve ok, da je srce dobro, jer u petak putuje sa klubom u kamp gde ce imati tri treninga dnevno i vezbe u bazenu. Ja sam sve spakovala. Imam 20 kesa.[sm=smiley36.gif] Prva torba je moja za bolnicu. Imam kesu koju mm treba da mi donese pred cr. Imam kesu sa stvarima ta izlazak bebe ako je mnogo vruce i kesu ako bude ovako ruzno,promenljivo vreme. Onda kesa sa mojim stvarima za izlazak. Nikijeve stvari su po kesama, takodje. Jedna kombinacija-jedna kesa. Kesa sa kupacim gacicama, carapama, gacama, trenerkom i duksom za hladnije vreme,...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|