viking
|
Ne znam, možda se u belo dodaju drugi začini, zbog drugačije kiselosti... Ja u crveno vino dodajem citrusno voće, ali nisam sigurna da bi dobro išlo u belo. Ko će ga znati.. IZVORNA PORUKA: Olga RR pa zar se belo ne kuva isto kao i crno : malo vode , secera , vino , karanfilici ili cimet i eto Pa jeste, za kuvano se koristi ono u tetrapaku, ili neko u flaši od 200 din (tipa Ždrepčeva krv). IZVORNA PORUKA: Tash MM će garant reći da sva vina koja imamo kod kuće su suviše kvalitetna za kuvanje... Ima u Zdravoj hrani, svuda i u boljim supermarketima IZVORNA PORUKA: PoisonEve Tash, i moj mm bi to rekao Tako da cu i morati da kupim neko jeftinije. Jos samo da nadjem sipku cimeta, mada slaba mi vajda od ovih "zdravih hrana"
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|