viking -> RE: Kuvano vino (26.12.2011 13:59:45)
|
Ne znam, možda se u belo dodaju drugi začini, zbog drugačije kiselosti... Ja u crveno vino dodajem citrusno voće, ali nisam sigurna da bi dobro išlo u belo. Ko će ga znati.. IZVORNA PORUKA: Olga RR pa zar se belo ne kuva isto kao i crno : malo vode , secera , vino , karanfilici ili cimet i eto [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa jeste, za kuvano se koristi ono u tetrapaku, ili neko u flaši od 200 din (tipa Ždrepčeva krv). IZVORNA PORUKA: Tash MM će garant reći da sva vina koja imamo kod kuće su suviše kvalitetna za kuvanje... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ima u Zdravoj hrani, svuda i u boljim supermarketima [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: PoisonEve Tash, i moj mm bi to rekao[sm=smiley36.gif] Tako da cu i morati da kupim neko jeftinije. Jos samo da nadjem sipku cimeta, mada slaba mi vajda od ovih "zdravih hrana"
|
|
|
|