Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] (6.5.2018 17:00:33)
|
Lesli verovatno si isprepadana od silne zelje da imas dete, pa to nije odmah islo, pa sad kad si napokon uspela, ti se pribojavas svega. Sto devojke kazu, normalno je da boli. I mene malo malo nesto boli. Neko spomenu ispruzene noge...ja kako probam ujutru da se protegnem.i ispruzim noge, tako krenu grcevi u nogama. Opusti se i uzivaj. Ja sam u prvoj trudnoci i ako sam je godinama zelela, kao i ti, naprosto uzivala. Kad mi se spava -spavam. Kad mi se seta -setam. Ma ugadjala sam sebi a i drugi su mi ugadjali. Sad u ovoj drugoj trudnoci j zaboravim da sam trudna. Kad me stomak zaboli, onda se setim. Danas sam sat i po peglala. Poceo stomak da me bolucka. Znam da sam preterala, al ne mogu da gledam tonu nepopeglanog vesa. Uzivaj. Sto babe kazu, uzivaj dok mozes. Nema lepseg stanja i osecaja nego biti trudan Jos kad je prva trudnoca. Piiiih...kad se setim. Znam da sam stalno muzu , lada sam se porodila, pricala kako je lepo kada si trudan. Zaboravi covek i bol i neprijatnosti. Al ugadjanje, to ne zaboravljam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|