lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] (24.5.2018 9:21:01)
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Evo lesli [sm=smiley36.gif] Klik Normalno je da se u chat temama napise i post koji tu ne pripada, ali ne treba da preterujemo. Inace bi nam onda bile dovoljne samo chat teme [sm=smiley1.gif] Au, vi mislite da to neko cita? [sm=smiley36.gif] Ahahha, izmotavam se malo. Jasno mi je da mora da postoji neki red :) Ljisho, mada imam ideju sta je hipertonus, moze kratko pojasnjenje? Antibiotike sam pila u dva navrata, a pod stresom sam od starta... [sm=zmeden.gif] Znam da ne valja, ali ne znam kako da ga kontrolisem... Potvrda da niste osudjivane za roditeljski? Vi se salite, je l'' da? [sm=smiley36.gif] A mozes i kad se porodis von. Stavise to mi deluje kao sigurica da ce te pustiti. Stomak i mogu da ignorisu, ali ako deckonja krene da se dere iz petnih zila, sumnjam da ce moci i hteti da vas ignorisu [sm=smiley36.gif] A ako i bude mirna beba, uvek mozes da ga malo ustines, da krene arija [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Izmotavam se malo. Nego, sto muz ne bi bar taj deo preuzeo na sebe? Mene juce sve zivo bolelo. Prvo mi je stomak bio kao od stakla, a posle sam imala takav pritisak na zadnjicu i donji deo ledja, da nisam znala sta cu sa sobom. Za sada se osecam kao avion, samo jos da potraje [sm=zz_big_green.png] Pari, a da ti njih zvrcnes zbog tog krvarenja? Edit: sad skopcah da pricate o roditeljskom dodatku. Ja genije bila ubedjena da ti to treba za roditeljski (sastanak) za skolu [sm=smiley36.gif] Svejedno gornji komentar i dalje vazi :)
|
|
|
|