Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 15:06:17
|
|
|
|
pari
|
Pa da...neka...ja bih da krene...dosta je
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 15:12:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari i ja bi,ali slaba vajda..osim sto me sve boli..i mene interesuje da li sam otvorena..ali do termina me niko nece pregledati. A list na nozi me boli, kako me nocas grc uhvatio..uzas.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 15:38:54
|
|
|
|
pari
|
I mene sve boli... Jos ovo vreme cudno pa sam sva kilava...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 16:08:19
|
|
|
|
lesli
|
Ni ja kao ni maslacak ne bih mogla zaspati bez vecere. Stavise sad kad ustajem do kupatila u toku noci, ako sam gladna, nema spavanja sto necu nesto staviti u stomak. A za vase muzeve nemam komentar...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 16:45:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu temu da vam zakljucavam ako nastavite o muzevima, o ishrani. Citam sta piset_e danima. I recepte stavljate. Opomenula je Ana. Ljubim vas nemojte da masite temu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 23.5.2018 16:53:14 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 17:04:22
|
|
|
|
lesli
|
Zaboravih da prokomentarisem sliku koju je vonavoj okacila. Divno izgledate! Meni se cini da mladja cera lici na tebe :) Inace se nadam da ta tema nije dostupna neregistrovanim korisnicima. Mada ni registracija nije 100% prepreka, ali jeste bar nekakva... I ako moze molba - da pogledate temu grlic materice. Maslacak, pogotovo tvoj "strasni sud" cekam
< Poruku je uredio lesli -- 23.5.2018 17:05:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 17:21:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Lesli i ja mislim da mladja lici na mene..i karakterno je na mene.. Sad cu da virnem u temu o grlicu. Sanjice, nemoj i ti po nama, dovoljno nas drndaju muzevi i hormoni Pari.jel ti stigla poruka u inbox?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 17:38:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesli, taj komentar je za temu u kojoj je stavljena slika A muzeve cu da bijem, sram ih bilo.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 17:50:35
|
|
|
|
lesli
|
Ahahahah, pa koja je onda fora sa chat temom? Da moderatori mogu da nas svako malo opominju da smo omasile temu?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 21:27:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo lesli Klik Normalno je da se u chat temama napise i post koji tu ne pripada, ali ne treba da preterujemo. Inace bi nam onda bile dovoljne samo chat teme
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 22:34:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Pec,pec..tako.moj kumic od 1godine kaze za sve sto ne sme..pec,pec.. Legla sam,danas sam imala i blage menstrualne bolove,aj da je to otvaranje Pari,kako si ti? Krvarenje? Mislim da mi se stomak malko spustio😃
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 22:36:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos malo i gotovo Von.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 22:45:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedva cekam. Veruj mi....da krene haos da upoznamo Milutina!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 22:48:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ajd ovde da se javim pogotovo Maraj posto nam je ona nesto non stop pod stresom. Elem P je blago hipertonican i citam sad uzrok je stres u trudnoci, antibiotici i td. Ja sve prezivela i eto ti hipertonus. Tako da trudnice moje mile trudite se da budete sto raspolozenije zarad vasih bebana i da mi budete zdrave. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 22:53:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisha,a da nije zbog muzeva
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 23.5.2018 23:48:33
|
|
|
|
smeško
|
Ivana, izlazis mi na fb-u, kao predlog za prijatelja. Imamo neke zajednicke.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 6:40:31
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutrro! Ja nocas lose spavala...M kaslje jako,pogotovo nocu...to mu je bas slaba tacka...kasalj...ne znam sta cu uopste... Ja jos uvek imam po koju tackicu krvi kad odem u wc...ali mislim da ce danas prestati skroz...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 7:26:04
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha pogotovo Maraj posto nam je ona nesto non stop pod stresom Hvala ljiso sto mislis na nas i nase bebane Dobro jutro. L i ja ustali. Upalila sam neke jastuke da se operu. Ko sta radi ja samo nalazim sta bi moglo da se pere. Red bi bio da danas odem da kupim farbu za kosu i da se ofarbam. Nisam 2 meseca. U nedelju imamo svadbu
< Poruku je uredio Maraj -- 24.5.2018 7:27:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 8:21:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Doruckujem, pa razmisljam da odem do suda, moram da dobijem potvrdu za roditeljski da sam neosudjivana..bolje sad da zavrsim nego posle kad se porodim sad mogu preko reda.. Lepo sam spavala,ali sam imala nocnu moru, sanjam kako sam izbegla nesrecu, sve oko mene je padalo, rusilo se...a nisam gledala nikakav film
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 8:24:27
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Von, u Beogradu se to ne trazi. Mm odveo decu u vrtic, praznik je danas ne radim gotovp nista. Uživam.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 8:34:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma glupost...i posle sa tim u socijalno da se da izjava, znaci to mora posle porodjaja Cimaju te tako porodjenu..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 8:58:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Ivana, izlazis mi na fb-u, kao predlog za prijatelja. Imamo neke zajednicke. Deder dodaj me. Slika je ista pa me prepoznajes Kako ne traze potvrdu da nisi osudjivana? Pre dve godine mi je trebalo.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 9:01:08
|
|
|
|
Maraj
|
E i meni je trebala ta potvrda. Ustvari da l sam pomesala tu i onu da se nisam odrekla ni jednog deteta. zaboravila sam. Mozda su trebale obe mozda samo jedna. Meni je muz to zavrsavao. Ja sam isla samo u socijalno Ma cekaj, zar njsu rekli da se sada sve to zavrsava u porodilistu. I prijava deteta i ti dodaci...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 9:05:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Opet ce biti pec,pec..ali ja sam iz Panceva
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] 24.5.2018 9:06:43
|
|
|
|
smeško
|
Ivana, po slici sam te i prepoznala. Maraj, da, zaboravila sam na to. To je potvrda da nemas oduzetu ili decu koje si se odrekla. Da, to je ta. Moze sada sve u porodilistu, ali je mnogo brze kad predas sam. Po sluzbenoj duznosti to ume da traje. Ali i ne mora. Nema pravila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?