Queen Lady -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/18 [chat] (18.5.2018 14:57:30)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jutro.... QL zurilo joj se. Garant je imala zakazanu kaficu sa koleginicama [sm=smiley1.gif] Ja nisam nikada radila uz drzavno. Ova moja dr zna da idem privatno i ni ne nudi mi. Sto se tice ekspertskog ja kada sam moju dr pritala u prosloj trudnoci, ona mi rece da je svaki uz ekspertski jer ona detaljno gleda bebu. Tako da eto ti sad.... vise je nisam ni zapitkivala Ova moja u drzavnoj se uvredi kada se ide privatno. Ali posle ovakvog UZ sigurno cu bar UZ da radim privatno. U prvoj trudnoci je bas bila nadrndana sto sam isla privatno za neke stvari, nije joj bilo drago. Pa ja smatram i da ako vec gledaju na UZ da treba i da pogledaju detaljno, a ne ofrlje, pogotovo sto se neradi svaki cas (sem u nekim situacijama, verujem da rade cesce). Ja sam u prvoj trudnoci, kod dve doktorke vodila trudnocu, obe mi pricale sve je super, odlicno, samo tako nastavi i ja se porodi u 8 mesecu. Kad sam otisla na kontrolni pregled posle porodjaja (kod ove u drzavno), pita me dr (ova nervozna), pa sta bi, sta se desilo, sto je krenulo ranije. Ja je gledam po fazune, dal me zezas. To ja treba da pitam. Ccccccc
|
|
|
|