MimaKos -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (3.5.2018 11:02:39)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ovo mi je sad bilo jako strasno iskreno da vam kazem. NIkad ali NIKAD mi se to nije desilo sa D. Ja mislim da se moja D u zivotu nije prejela pa cak ni slatkisa. A nikad nije ni "presisala". Nije joj u prirodi. Ovo mi je tacno delovalo kao da se presisao, a grudi mi bas nadosle a ne zna deran da stane. Def cu morati da mu stopam vreme Nama se ista stvar desila sa sinom, ali je tog dana bio uznemiren i gicao se, nista mu mogli nismo.. od tog sutiranja i gicanja je samo u jednom momentu iz lezeceg polozaja iz njega izletolo mleko ali gejzer, ne preterujem, 10 cm uvis, izbljuvao i krevet i pored kreveta a bio u ljuljalici.. mi se naravno prepali i digli frku a patronazna nam je rekla da je to normalno za period kada im se formira digestivni trakt i da je cesta pojava ( nesto manje od dva meseca je imao tad) . To se tada desilo i nikad vise, sve bilo ok, sa cerkom nikad zato smo se i prepali bas. Ne brini to je ok ako se ne desava cesto, ne znam kolika je tvoja beba..
|
|
|
|