Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (2.5.2018 12:02:58)
|
Joj Rosita. Ovaj moj se drao kao nikad juce predvece. Ma nista mu ne pomaze, Najgore mi je sto mu sika uopste nije uteha. Ni ne uzme je ili je uzme pa place i stenje na sisi. Gubio mi je vazduh par puta, onako kao da si ga odjednom mutirao a dere se iz sve snage. Ja prosto ne mogu da verujem da se toliko drao zbog prduckanja i kakenja. A da ne pricam to sto ga nosam uopste mu ne znaci [sm=smiley13.gif] Jos juce sam mu davala da sisa kad hoce jer se bas videlo da je bio gladan pa racunam da je to prvi skok u razvoju. I eto ti belaja uvece. Ma strasno. Nije ni cudo sto se posle komira sa spavanjem kad celo popodne oka ne sklopi od njakanja. Najgore mi je sto je sve to naravno predvece kad treba i D spremati za krevet. Srecom ovih dana je mm tu, al kako cu kad ode negde nemam pojma. Dodje mi da mu kazem da sad ispuca ceo godisnji odjednom [sm=smiley36.gif] Moji otisli na tenis. Malo da se rekreiraju, P je evo opet dremnuo, bio je budan do sad posle sisanja u 10. Taman da ja pristavim rucak i onda kad dodje vreme za siskanje smanjicu valjda mi nece zagoreti dok sisa. Jaooo kad bih savladala ono dojenje stojecki. AL em sto se bojim, nemam pojma kako bih ga namestila em mi velike sise pa se bojim dete da ne ugusim, a bas sam citala da je to najbolji polozaj za dojenje i da se deca tad najmanje nagutaju vazduha i da onda sve to smanjuje grceve. Jer on kad sisa kao da mu kamenje pada u zeludac. Odoh da ne okasnim s ruckom.
|
|
|
|