Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (25.5.2018 21:19:35)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mom sinu je za sve odgovor NE ZNAM. Zasto places, zasto si to uradio, zasto nisi napisao domaci, zašto si dobio losu ocenu, zašto nisi namestio krevet... Ja dobijem ospice po telu tada[sm=smiley36.gif] Uf, ovo i mene nervira. Ali nekad stvarno ne znaju odgovor. Urade nesto, eto doslo im, htelo im se, pozeleli. Ako puno insistiram, on, da mi me smakao sa grbace, izmisli nesto, pa je onda bolje i da ne navaljujem. Za nestasluke, uvek ne zna. Kaze ne mogu da nateram svoje telo da to ne radi. A mozda stvarno ne moze nekad da se obuzda, nije da nece. [sm=smiley36.gif]Moja D kaze Mozak mi se pokvario. ILI naravno cuveno NE ZNAM kao i kod Ivane i Ane. Mislim uglavnom je NE ZNAM. Strasni su.Moja je danas plakala jer su joj drugari obe lopte ispucali kod komsije u dvoriste a komsa nije kuci da nam prebaci loptu, pa je plakala jer ne zna da otvori vrata (komarnik ima jaci magnet pa joj nesto ne ide[sm=smiley36.gif]).Generalno nije placljivac ali jeste bila u toj fazi. Sad posto se svadja sa mm non stop onda njace ali ja nju uglavnom tesim brisem suze i drzim je u krilu. Ne znam da li sam mozda par puta rekla idi isplaci se pa kad se smiris dodji. Mazile smo se veceras. Malo dete u krevetu od 8 a veliko od pola 9. [sm=bravo.gif] Tako je to kad je mama "na strazi" [sm=jezicek.gif] tata ko zna kad ce doci kuci. Isli smo u jednu setnjicu na sladoled sa batom, i nije izdrzao u kolicima do kuce morala sam da ga nosim i da guram kolica [sm=smiley29.gif] Danas je iz nekog razloga JAKOOO malo spavao.Nemam pojma zasto. Ako je sastavio do kraja 2 sata spavanja to je to. NEmam pojma sta mu bi. Sve u svemu uspesan kraj dana. Decovi u krevetu spavaDU ja se istusirala, upalila masinu pa da onda ukljucim susilicu po jeftinoj struji, napunila sdomasinu, pih...ce da gledam sEriju[sm=smiley36.gif][sm=smiley16.gif]
|
|
|
|