Mariya -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (23.5.2018 10:00:51)
|
Helou mame! Da vam se javim i ja! Nisam svraćala odavno, sad sam malo čitala unazad. Mi smo super. Lu u vrtiću, H leži na meni i mazi se, L još spava. Nemamo struje, ustala sam ranije da spremim doručkove, sipam vode, ručak imam od juče, mislim da zato i imam vremena da vam pišem[sm=smiley36.gif] Prođe mi dan sa njima začas.Hranjenje, igranje, spremanje, odvezi, donesi, prošetaj, skuvaj, pospremi, i ode mi dan. Joj, kako je ludo vreme i dalje pa ima virusa. Da bolesnici ozdrave što pre. Rosita, ako sam dobro razumela, tvoj mališa ima sužene suzonosne kanale? Moj L je isto imao, krmeljao je od prvog dana rođenja. Nikad nismo radili bris, dr rekla da je to to. Dr u savetovalištu mi je pokazala kako se radi masaža, zbog toga ne trebaš da ga vodiš kod očnog. Ja sam mu oke brisala vatom i fiziološkim, nema potrebe da kupuješ gazice. A ono što je najbolje, kad je jednom uz neku prehladu bio slinav i krmeljav po celoj faci, dr nam dala gentokulin u nos i oči, tad je imao oko 6 meseci. Da li je ipak bila infekcija, pa je gentokulin izlečio, ili je baš u tom trenutku izrastao, ali više nikad nismo imali problem sa očima nakon toga.
|
|
|
|