RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 20:04:57)

Emice spominjali smo te da te nema. [sm=smiley36.gif]

Jaoo sto volim da vidim na satu 20:00 i detetove zatvorene okice hahah...grozna sam hihihi...jos D u krevet da strpam i mogu da se zanesvestim. Od 11 sati danas P mi je bio u rukama 8,5h a ona 2,5h sam kuvala rucak i odrzala cas. Spavao na meni pa sisao pa spavao na meni pa se drao kao blesav o i krug. Jedva do wc-a stigoh.

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 21:45:50)

Ljiso pojma nemam sta ste pisale,uopste nisam ulazila.U Doboju mi je tako los internet bio da nisam ni mogla.
Ima li P grceve ili su ga zaobisli?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 21:59:21)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ljiso pojma nemam sta ste pisale,uopste nisam ulazila.U Doboju mi je tako los internet bio da nisam ni mogla.
Ima li P grceve ili su ga zaobisli?

[sm=smiley19.gif]nisam ja te srece da nas zaobidju.

Znaci da vam je u Doboju bilo super heheh..

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 22:17:37)

Ljisha.jel spavaju svi?
Moji jos ne..naravno..
Jel imamo temu "odvikavanje od mobilnih, bolest zavisnosti"..mm me izludi, vidi da se raspadam, danas sam spagu napravila, oklizla na blato,jedva hodam..sreca sve je ok..imala sam ctg i vanredni uz, ali se ne osecam dobro. 3h cekala kod dr i kad sam dosla, deca bez vecere, on pika mob i kao stavio im i ne gleda sta rade, da li jedu, da li imaju sve..majke mi mi dodje da sve telefone pobacam,da se okrenemo jedno drugo...ovo je bolest,i sebe uhvatim..ali odradim sve sto treba..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 22:28:27)

Ohaj von spavaju nego sta.
Meni se oci sklapaju. Lezim u krevetu i sad videh mail sto mo seg polao. Izes ga nema sanse sad da ustajem. Odoh mame riknula sam danas

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (14.5.2018 22:48:47)

Dobro vece.
Moji spavaju. Samo mm i ja ne spavamo.
Sutra ce da mi bude haotican dan. Mm je odsutan. Sreca moja da dadilja moze. Zamolila sam da odvede T u skolu. Posle idu sa mnom u skolu, pa je vodim na ples. Sve u svemu super se osecam. [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 7:56:40)

Jutro. Vidim veselo. Meni je juče bio grozan dan. Mnogo sam bila nervozna i zbog dece koja me nerviraju i zbog svega. Dopustila sam sebi da izgubim živce. Moja deca da bi bila dobra i da bi im bilo dobro zahtevaju robsku posvećenost. Ok, al bre nekad ne mogu više... A oni odmah naniže. Eto. Sad sam opet održala samopodstrekujući govor, idemo dalje.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 8:13:36)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Jutro. Vidim veselo. Meni je juče bio grozan dan. Mnogo sam bila nervozna i zbog dece koja me nerviraju i zbog svega. Dopustila sam sebi da izgubim živce. Moja deca da bi bila dobra i da bi im bilo dobro zahtevaju robsku posvećenost. Ok, al bre nekad ne mogu više... A oni odmah naniže. Eto. Sad sam opet održala samopodstrekujući govor, idemo dalje.

Jutro!ovo i ja stalno kazem, a pri tom sam kriva za to..i samo mene jasu..bre koliko zena znam da ih boli uvo, ako su umorne deca ne postoje, ako rade nesto, deca ne postoje...o tatama necu ni da pricam..
Kad ne umem drugacije..
Mm ih jutros kao vodi u vrtic, pojma nemam gde im sta stoji i da li im mozda treba jakna, jer boze moj pada kisa...bas sam se "naspavala"..i ucinio mi je "uslugu"..samo sam pobesnela..sreca pa je "lep" dan[sm=zz_cold.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:04:07)

Jutro!
Rosita, Von, držite se [sm=smiley31.gif]
Emice, kako je bilo u Doboju? Šta rade dečica? Nedostajala si.
Moje dete je jako buntovno ovih dana. Baca hranu i to nas gleda i smeška se i onda baci. Igračke isto baca, gazi. Na sve je odgovor "neću" a bogami i noću samo nešto neće, u snu priča, kad je pitam šta neće, ona kaže " neću ovo mama" [sm=smiley36.gif] Nije važno ni šta je, samo da neće. A vaspitačica juče pričala mužu kako je jako ozbiljna i pažljiva. Eeee životeee... kad bi videla ovo ponašanje kod kuće.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:11:01)

O da, milena..i moje su najbolje u vrticu, tihe, poslusne..a kod kuce azdaje![sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:15:33)

Onda me razumeš. Kaže vaspitačica da su ona i još jedan dečak mirni, ostali su harambaše. Ja u čudu. Isto i kad neko dođe kod nas. Sva je slatka, igra se, brblja, kako taj ode počinje "neću" i bacanje svega i svačega.

Je l'' se meni čini ili Ivane i Anck nešto nema?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:18:58)

Anck je pocela da radi, a Ivana da trci[sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:24:03)

Jutro i od mene. Ja na poslu, M u vrtiću. Jutros me molio da ostane kod kuće. Reko, sam bi ostao? Kaze daaaaaa, a pogled kao da namjerava napraviti žuruku. Šta će tek biti kada napuni tri. [sm=smiley36.gif]
Kod nas je obrnuto, u vrtiću valjda borba za opstanak, zna često zakuvati, a kod kuće sa mnom sarađuje i možemo se dogovoriti. Najčešće...
Rosita, ima tih težih dana, ali prođe, zar ne? Skontaš opet, tvoja djeca te najmanje nerviraju od svih iz okruženja. [sm=smiley1.gif]
Poljubac mame!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 9:40:05)

Dobro jutro. T doruckuje. Ja sam ustala ranom zorom da spremim rucak nama trima. Posle cu da joj spakujem ruckic i nosi kod dadilje. Ja ju je jos uvek zovem dadiljom, ali ona odavno njih ne cuva. Samo sam je zvala sad da uskoci.

Vodim je, idem u skolu. Uzimam Sofi. Kasnije T, pa idu u skolu sa mnom ako se mm ne vrati za to vreme. Posle na ples. [sm=smiley1.gif] A tek cu da ih spakujem oko 10 jer T ima drugi deo treninga od 8 do 9. Vandredno.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 10:04:33)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Anck je pocela da radi, a Ivana da trci[sm=smiley36.gif]

Ahahhaahahhahaahahhaa, ludaco[sm=smiley36.gif]
Trcim ja vec nekih mesec ipo. Ali me zezaju macini virusi. Od juce opet temperatura. Taman krenem da produzavam trčanje i da sticem kondiciju pa se razboli...
Pratim vas ja redovno ovde 😘

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 10:10:37)

[sm=smiley31.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif]
U bre, patite se sa virusima..ja sam mislila da ih nema vise..
Ja vodim T da primi mmr u cetvrtak,da zavrsim sa tim pre nego sto se porodim[sm=jezicek.gif] valjda nece nesto pokupiti u vrticu ..pu pu pu.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 10:42:24)

Nece pokupiti nista.
Mi treba sledece nedelje da primimo Sinflorix. Nadam se da ce ozdraviti do tada...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 11:00:42)

Dobro jutro. P je haos od jutros. Evo pisem dok mi spava na sisi. A inace to jako ne volim medjutim trebao mi je predah iskreno. A ovo sad u krug ide. Ne dignem ga da podrigne pa opet jos gasova. I u krug. Mm danas rodjendan. Mislola sam da cu praviti tortu onaj cizkej nutela medjutim nisam jos ni ja doruckovala a kakva crna torta. Rucak sam porucila. U ribarnici usluzno peku ribu tako da cu samo prilog ako stignem a ako ne stignem bolece me i to cu uzeti negde.

Na salasu mi je bilo lakse. Izvedem D u kolicima dere se ko blesava ali je prostruckam po salasu i zaspi a ovog kad izvedem dere se kao lud (znaci na skali jace od dranja kao blesav) i sramota me od komsija i onda odmah udjem unutra. Evo prducka i probudio se. Toliko od spavanja na sisi. [sm=smiley19.gif]
Danas cu ja siznuti

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 11:06:06)

Ljiso, samo zivaca. Procice i to. [sm=smiley31.gif]
Mi se polako spremamo i odosmo na radne zadatke.

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 11:53:15)

Ljiso samo strpljivo,brzo ce porasti pa cete se rijesiti i grceva.
Ja cu za jos malo uspavati srecka pa ce mm na rucak.Bas sam se umorila od jutros.Kisa pada od nedelje pa ne mozemo ni setati.
Jel Anck radi na starom mjestu?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 12:27:08)

Pozz mame 😊 ja vec par dana nista ne stizem... a non stop sam u nekoj zurbi. Izvinite sto ne pisem [sm=smiley36.gif]
Idemo veceras ili sutra kod mojih, onda cu da se raspisem kao i pre 😊
Cekam da dame zaspu pa da citam sta ima novo kod koga 😉

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 13:21:34)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Evo pisem dok mi spava na sisi.

redovno radim.
Perem sudove evo vec iz tri puta. Dreka, nosanje, spustanje

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 14:21:41)

Ja sam jutros JEDVA povadila sudove iz sudomasine. Strasno. Kojo im je djavo?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 14:31:03)

Evo ja sam sada jeeedva postavila dva tanjira i stavila serpu sa sporeta na stol 😏

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (15.5.2018 15:51:46)

Maca ima i afte u ustima. Od sinoc nista nije jela.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>