Rosita -> RE: Razgovori mama 05/18 [chat] (11.5.2018 9:31:09)
|
Jutro. Ljišo, ljišo. Da ti ne probudi DETE[sm=smiley36.gif] Ni nama ne prija često sisanje. Ispod 2 h nikako. Poželjno na 3h. Dosta i uspevamo. Mi bili u savetovalištu, primili vakcinu. Lepo je napredovao u kilaži. Ali dužina! Sestra ga meri na 56.5 a on rođen sa 57[sm=zmeden.gif] ja joj kažem, ona nakalemi 57, stvarno tako deluje. Kaže da ga verovatno nisu dobro izmerili u porodilištu, videćemo za mesec dana... Da li da brinem? Drugo, sestra se zabezeknula da ne nosi široki povoj. Obim glave je porastao. Ukakio im je ordinaciju, a šta bi drugo on uradio...kaki ko na traci, svakakvih tu ima stolica. Ali vala, dok napreduje, ne pada mi na pamet da više išts izbacujem iz mog skromnog menija. Stariji počeo da kašlje :(. Kuća mi je kao atomska da je pala, a i nama je noćas bilo veselo. Mallg probudila u 4 da sisa, da bi sisao u 7 jer smo u pola 8 krenuli kod dr. U medjuvremenu, od pola 5 do pola 7, on je stenjkao, plakao, spavao, red svega. Ja nisam ni zaspala, razne mi misli na pamet došle. Baš me boli glava.
|
|
|
|