Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat] (3.4.2018 16:21:35)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Idi bre zeno, meni je laknulo..a ne tebi! Odlicno,bas mi je drago! A sta je sa tm? Muski pokleknu pre nego zene..njemu je sigurno teze nego tebi (ala sam zla)[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] Ima sindrom trudnoce haha.. Jao ma on mi se sekira najstrasnije. Sve ga snaslo. nije sinoc mogao da spava, pa ga bole prepodne, pa glava,pa mu srce preskace, pa ga bole noge ima sipku u nozi pa svasta mu je. Rekli su mu samo da vise odmara. ahah...Ja sam ga samo pogledala znacajno haha ne znam ko ovde treba da odmara ali cinjenica je da nam treba odmor. Maraj upravo to. Zamisli da mi je dr neki sujetan i da smatra da je samo on u pravu. On meni covek nije hteo ni sinoc da dize frku jer nije mu bilo logicno isto kako 32. nedelja sve ok, pa tako mali napredak, a trudnoca generalno kao i prva sa D bar sto se tice tih vrednosti, stomak slicne velicine kao sa D i td i td. Kaze zato nista nije hteo ni da napise al dzabe ja sam sve to tako tragicno shvatila ma koliko se on trudio sinoc i jutros kad me docekao da me umiri. Izvinjavao mi se.On je jedan od dr koji bas brinu o svojim pacijentima i kome je stalo. Eto UZ sinoc stalno merio niske vrednosti. Moji otisli da se prosetaju ostavili me, evo radim za sefa nesto. I s racunima se borim.
|
|
|
|