lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 04/18 [chat] (14.4.2018 12:22:34)
|
Vidim da je ovde od jutros veselo! [sm=bravo.gif] Ljisha me nasmeja sa dedinom puskom i cokoladnim keksom za dorucak, mada sumnjam da joj je bilo do smeha u datom trenutku. [sm=smiley36.gif] Moj muz stvarno hoce da pomogne i pre je bio takav, ali ono sto mene iritira sto sve zivo mora da proveri da li radi ispravno [sm=zz_banghead.gif] Mada u tome mozda ima i “malo” moje krivice, posto ako nije uradjeno onako kako ja zacrtam da treba, onda uzmem da popujem. [sm=zz_unsure.gif] Jadnicak verovatno misli “bolje da te pitam za svaku sitnicu nego da mi posle dzangrizas pola dana” [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Inace i ja pijem magnezijum redovno. I to 2x dnevno - jednom posle dorucka i drugu dozu pred spavanje. Edit: zaboravih da prokomentarisem ove sto pitaju stvari koje ih se ne ticu... Dugo su me gnjavili kojekakvi dusebriznici kako mi je vreme da imam dete, kako je sve lakse dok si mladji itd. Kao da ga ja nisam zelela, ali jednostavno nije islo, sto mi narvno nije padalo na pamet da delim sa njima. Nije pomagalo da kazem kako ima vremena, da ih ignorisem, da okrenem na salu...nista! Sve dok nisam pocela da njihova pitanja komentarisem u stilu "vi bas nemate svoj zivot kad morate da zivite tudje"
|
|
|
|