bebilule -> RE: Razgovori mama 04/18 [chat] (16.4.2018 14:28:39)
|
Gdje ste mame sto godina?! [sm=smiley1.gif] Ko nas po starom. M u vrtić, ja na posao. Sad je ljepše vrijeme pa smo stalno napolju. Sreća naša živimo u kući, tako da visimo po dvorištu sa komšijskom djecom. Nervni slom bih dobila po trgovima i gradskim parkićima. Kad odem jednom u sto godina pozli mi. Što se tiče nestašluka i čupanja, ima M u vrtiću jednog baš agresivnog dječaka. Iskaiša ih u sekundi [sm=smiley36.gif]. Još je krupan i jak. Ja sam na početku učila da ne vraća, onda sam skontala dobiću depresivca sa 15 godina. Zašto da branim nešto što je potpuno prirodno. Još kad sam došla po njega u vrtić, a on trči prema meni, plače i žali se da ga je taj mali dirao. Samo sam okrenula priču, reko, ljubavi, vrati se odmah tamo i riješi problem sam. i to sve pred vaspitačicom - da i ona zna da ne treba da joj dolazi i da se žali. Kasnije sam mu i pokazala kako da vrati. [sm=smiley1.gif] Kada je u pitanju svađanje sa komšijom koji je četiri mjeseca stariji, oooo njih pustim da se naguravaju. Odlično se poznaju, zakače se i za pet minuta kao da ništa nije bilo. To mi je, takođe, logično. Samo, pošto su još mali i nemaju pojma, snimam stalno i pazim da se ne povrijede. Spremna da reagujem, a ne reagujem uvijek. Eto mamike, nemam pojma šta se kod koga dešava. Gledaću da se opet malo aktiviram ovdje.
|
|
|
|