Rosita -> RE: Razgovori mama 04/18 [chat] (29.4.2018 15:08:46)
|
Ljišo, apsolutno SVE isto, s tim što smo mi zaradili ojed upravo iz tih svako malo štrckanja! Evo, ja sam apsolvirala tu temu pa ću ti reći šta ja radim. Redovno menjanje pelene pre podoja pod obavezno, znači na 2-3 h. Kad štrxne i ukaka se posle podoja, a spava, naravno zlo mi da ga budim i da bljucka. Držim ga kratko da učvrsti san, pa lagano spustim u krevetac koji je izdignut i minimizuje bljuckanje. Prethodno stavim podmetač frotirni, nepromočivi, njega na podmetač. Laaaagano skinem šortc\ trenerku i laaagano pelenu. Prethodno uključim slabo fen koji će mi svakako služiti da posušim guzu ( preporuka halo bebe). Onda vaticama natopljenim vodom očistim anus, posušom fenom i krema i kako tako pelena, ne obučem ništa više, izvučem podmetač i pokrijem. Uspeh u nebudjenju 50%-50%. Ne radi nam lift i dalje. Ali sam teglila kolica , vodila ih van, N spavao, D izvozso trotinet, išao na sladoled, poigrao se. Ja sa njima dvojicom slabo šta stižem. Ali malopre D jeo voće, gledao crtać, N stavila u kolica, ćutao o bio prisutsn u kupatilu gde sam obavila razne Antivuki radnje i oprala kosu[sm=bravo.gif]
|
|
|
|