Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 19:40:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.emice od mleka me boli stomak...
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 20:44:52
|
|
|
|
jess021
|
Sta je ovo u kafani? Zurkaaaa
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 21:05:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocemo onda alkohol? Ja se psihicki pripremam za jutarnje trcanje juce i danas nisam, zbog zulja.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 21:06:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, bas je zurka.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 22:11:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana trcis sama? meni muz puz obecao masazu pa cekam da zavrsi nesto i da me uhvati u ruke
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 22:18:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sama. I to mi je skroz ok. Sutra vodim Stefana i njegovog druga sa fudbala. Vec im je rečeno da nema zezanja, morace da trce neko vreme, posle da vezbaju driblanje, laznjake...
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 22:23:54
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivana trcis sama? meni muz puz obecao masazu pa cekam da zavrsi nesto i da me uhvati u ruke Hahahhaha dovatice te,a
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 22:40:38
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi ja sam njega preksinoc.Sad mi vraca A od tog vatanja na koje ti mislis nema nista
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 1.4.2018 22:47:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vi mozete da se masirate a da se ne dohvatite posle?
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 7:34:06
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro u kafanicu!
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 8:50:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Bas sam besna..uveli nam zakazivanje preko call centra i za decu..a naravno tamo je zauzeto..T mi ima temp od subote i zovem dispanzer,kaze morate da zakazete..da,moram..ali kako?!?!
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 8:54:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ma, Von odvedi je bez zakazivanja. Ne javljaju se na telefon na koji treba da se jave.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 8:57:09
|
|
|
|
Duškić
|
Ma vodi je vod, kad ima temp.primice je. Ajde kafica.
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:02:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro, kuva se kafa, rucka imam danas uzivancija. Von, a mozda direktno sestru od dr da nazoves? Kod nas moze da se zakaze ili kod sestre ili preko centra... ali ako zakazujes danas za danas onda se kod sestre zakaze...
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:09:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Vonavoj, jesi uspela da zakažes?
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:10:12
|
|
|
|
AnaTamara
|
Moze jedna dupla? 😄 Von, sa temperaturom je moraju primiti bez zakazivanja
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:23:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo kuvam za sve. Mrzi me da spremam doručak
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:32:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam doruckovala. I sad cu polako do grada da prosetam.
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:34:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Uspela sam da zakazem..u 16 i 15..a htela sam u 13h da odem.dok mi je J u vrticu.. Sestra me i otkacila..kaze morate da zakazete da bi vas primili..ako ne,cekacete iako ima temp.. ma sestre su vlast tamo..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:35:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa ja ne verujem, bre! To uopšte nije u redu, sram ih bilo!
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 9:39:47
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Vi mozete da se masirate a da se ne dohvatite posle? Ivana sve dok imam menstruaciju nece omastit brk Zivota mi moga 80% med.sestara bi trebale da se stide sebe i svoga ponasanja. Ps:dobro vam jutro
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 10:00:17
|
|
|
|
vonavoj
|
I vrhunac..setim se da je od 16 do 16 i 30 pauza...?!?!a meni zakazali u 16 i 15.. I ja nazovem nasu dr, a uvek mi je neprijatno..i ona zena i cudu..kaze oni su budale, a lepo pise da je tad pauza..kaze dodjite u 13h..pa cu vas primiti kad pocnem da radim..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 10:12:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj I vrhunac..setim se da je od 16 do 16 i 30 pauza...?!?!a meni zakazali u 16 i 15.. I ja nazovem nasu dr, a uvek mi je neprijatno..i ona zena i cudu..kaze oni su budale, a lepo pise da je tad pauza..kaze dodjite u 13h..pa cu vas primiti kad pocnem da radim.. Izvini, ali crkoh od smeha, ovoga je tragi komika. Emice, moj bi me napao i da imam mens 😂
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 10:26:21
|
|
|
|
vonavoj
|
eto..
|
|
|
|
RE: ApRRilski bar 04/18(chat) 2.4.2018 12:08:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana moze napadati koliko hoce,zna da nece ostvariti namjere
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Zensko imezbunjena 740Koje je ime originalnije?Julija (
49%)
Viktorija (
31%)
Renata (
19%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!