RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:39:18)

Znači ceo dan radim ovo, mama Jo kapiram koliko si se iznervirala. 🙁
I još ima lufta za iznenađenja

Anck Su Nmaun -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:40:12)

SaraV bas pratim i navijam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:42:48)

Sarav i ja sam juce,stvarno nije posteno da klikas ceo dan a neko bezobrazno odnese nagradu.

bojana92 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:44:17)

Zao mi je mama jo sto nisi u top 3,nije pravedno.Toliko si se trudila da naklikas,i neko za par sati pokupi gomilu bodova .

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:45:11)

Vesi, već sam bila ubeđena da si dobila, kad ujutru neprijatno iznenađenje

veselicaa -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 22:47:31)

Sarav za pet minuta 2000 poena[sm=zmeden.gif]

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 23:04:53)

Pa nismo deca da ne umemo da računamo, što je mnogo mnogo je!

mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 23:12:45)

Ne znam sta bih rekla stvarno. Nema veze sto ja necu uzeti igracku apsolutno, ali prosto nije fer. Blokirana sam od 14h inace...

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 23:41:48)

Bojana92, još malo i želja ispunjena[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 23:48:38)

Cestitam devojke 😊

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (29.3.2018 23:56:26)

Mama Jo, pobeže ti sad na kraju 🙁

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:02:16)

Gotova igra za danas.
Devojke navijam za vas sutra, videla sam već dva starta koja ću da bodrim[sm=bravo.gif]
Da se ispravim, tri starta[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:02:56)

Ma odavno je pobegla 😂
Bar da su me odblokirali uspela bih, ovako sa block konstantnim nije bilo sanse 😊
Ma nema veze, igramo se 😉

Dragce86 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:04:52)

Mama Jo, ti si za mene moralni pobednik!!! Sarav i Bojana92 - cestitam devojke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bojana92 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:05:19)

Daaa,zelja ispunjena [sm=smiley1.gif] Zao mi je mama jo,sto nisi uspela [sm=smiley13.gif] Ne zanm da li ste primetile,da su i prosli put par njoh skroz nepoznatih pokupile specijalnu,kao ova nepoznata nocas

Tatjana.87 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:05:56)

Mama jo baš mi je krivo, gledala sam danas baš je lepo išlo. [sm=smiley13.gif] sad uđoh da vidim kako je prošlo i imam šta da vidim...

Sarav -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:06:04)

Dragce86 hvala, navijam da uzmeš nešto lepo danas[sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:07:10)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dragce86 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 0:09:50)

IZVORNA PORUKA: Sarav

Dragce86 hvala, navijam da uzmeš nešto lepo danas[sm=bravo.gif]

Hvala, Sarav, posle ovoga od veceras ne znam da li treba zaista pocinjati nesto ozbiljnije....

Dora89 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 3:04:14)

Znači, ova igra je izgubila svaki smisao. Predlažem da se ukloni kliktanje do daljnjeg! Ako mi taj predlog prođe, boriću se za uklanjanje bodovanja za Like/Recomend, pa da se boduje samo pisanje! [sm=jezicek.gif]
Nisam protiv toga da "padobranci" dobiju nagrade, čak i mislim da ne moraju stalni članovi da pokupe nagradu u svakoj nagradnoj igri. Ali ove osobe koje su dobile nagrade u ovoj igri, sa izuzetkom Anck, Sarav i AnaTamara, ni na koji način nisu doprinele radu Foruma, niti sajta RR, a mislim da je to cilj pre svega.
I kao da je zapelo za igračku, ne dele se stanovi, pobogu! Svako od nas sebi može da priušti te igračke, čar je u igranju! Evo vam primer MameJo, koja je čisto svojom zaslugom osvojila torbicu, i poklonila je. Nije do torbice, aman!
Mada, mogu reći da je na "Colinarici" slična nagradna igra u toku, zove se "Lov na pisanice", samo što pravila ne isključuju istog dobitnika svake nedelje, samo što isto lice svakog dana naroka 20k bodova, i to u jutarnjim satima, ma nema programa.

Dora89 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 3:27:47)

I, gde su mi sad bodovi za lajkovane strane, bonus bodovi na svakih 100 i bodovi za poruke na Forumu? Koliko sam "WOW" ikonica kliknula, tolilo imam bodova, i nijedan više.

Anck Su Nmaun -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 5:05:30)

Dora mene cim blokira nista vise ne racuna samo wow ikonice

SARAV I BOJANA bravo cure [sm=bravo.gif]

Veselice sad samo za tebe Go girlll go [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 8:38:12)

,,Mamao Jo sad knedle guta
I od sinoc se u du.. suta 😀
Bez nagrade je ostala
Ljutita je vrlo postala 😤" 😂😂

Evo jedna na moj racun 😂😂

Zao mi je bas, ali realno sa blokadom stvarno nisam uspela nista da uradim, vidite kolika je mala razlika, samo da nisam C E O D A N bila blokirana stigla bih...
Sta da radimo - vise srece drugi put 😀
Ionako nisam ni htela da se takmicim, juce nam gosti otkazala pa kao aj'' da probam 😑

Navijam daaaaanasss [sm=bravo.gif]

AnaTamara -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 8:41:37)

Apsolutno se slazem sa tobom. Svi imaju pravo da igraju, ali hajde da to bude fer igra, klikces i koliko skupis a ne pomocu programa, prijatelja....pa ne igramo za dukate!!!

mama Jo -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 9:02:28)

IZVORNA PORUKA: AnaTamara

Apsolutno se slazem sa tobom. Svi imaju pravo da igraju, ali hajde da to bude fer igra, klikces i koliko skupis a ne pomocu programa, prijatelja....pa ne igramo za dukate!!!

Iz nekog razloga ne mogu da boldujem i podvucem tvoju poslednju recenicu... Ovo je igra, nagrade jesu super ali je nagradna IGRA, nekad dobijes - nekada ne, stvarno mi skrooooz nebitno da li sam uzela igracku, samo mi nije jasno kako ja ceo dan klikcem za 7000 bodova, a neko ih sakupi za par sati.
No nebitno skroz!
Pri tome imam i dobar net i brza sam...
Idemo dalje, navijamo danas, ne dozvolite da vas iznenade 😊

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>