Dora89 -> RE: »WOW USKRŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (30.3.2018 3:04:14)
|
Znači, ova igra je izgubila svaki smisao. Predlažem da se ukloni kliktanje do daljnjeg! Ako mi taj predlog prođe, boriću se za uklanjanje bodovanja za Like/Recomend, pa da se boduje samo pisanje! [sm=jezicek.gif] Nisam protiv toga da "padobranci" dobiju nagrade, čak i mislim da ne moraju stalni članovi da pokupe nagradu u svakoj nagradnoj igri. Ali ove osobe koje su dobile nagrade u ovoj igri, sa izuzetkom Anck, Sarav i AnaTamara, ni na koji način nisu doprinele radu Foruma, niti sajta RR, a mislim da je to cilj pre svega. I kao da je zapelo za igračku, ne dele se stanovi, pobogu! Svako od nas sebi može da priušti te igračke, čar je u igranju! Evo vam primer MameJo, koja je čisto svojom zaslugom osvojila torbicu, i poklonila je. Nije do torbice, aman! Mada, mogu reći da je na "Colinarici" slična nagradna igra u toku, zove se "Lov na pisanice", samo što pravila ne isključuju istog dobitnika svake nedelje, samo što isto lice svakog dana naroka 20k bodova, i to u jutarnjim satima, ma nema programa.
|
|
|
|