dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (22.11.2020 21:14:24)
|
Trncice, meni nisu podvezali jajovode, već su mi izvadili, u svakom slučaju, kdo VTO je bolje nemati jajovode ako su već loši, zapušeni, a ako si imala vanmateričnu (mada čudno mi je da se rešilo samo od sebe, nisma to do sada čula), onda imaš problem sa jajovodima. Moguće da isti efekat ima podveziovanje jajovoda, laički bih rekla da da, tj. bolje to uraditi pre VTO, povećavaš šanse za uspeh. Da li si radila neke analize zbog spontanog? IZVORNA PORUKA: trncica Cao svima, nova sam na forumu...Suprug i ja smo prosli jedan postupak VTO 2018. ishod je bio spontani u 17. nedelji. nakon cega sam radila i kriotransfer bez uspeha. posle sam morala da operisem stitnu zlezdu u 2019. sada je valjda sve ok ali mi savetuju (vise misljenja) da uradim dijagnosticku laparoskopiju i histeroskopiju sto ce da da uvid u to kakvo mi je stanje unutra.. moguce je da ce da mi podvezu jajovode jer sam letos imala jednu vanmatericnu trudnocu koja se, kako kazu, sama resila... nije mi to bas jasno.. Da li neko ima iskustva sa podvezivanjem jajovoda pre VTO postupka? Hvala unapred
|
|
|
|