Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.10.2020 13:12:38
|
|
|
|
lesli
|
Ne znam koja je cena, to bi trebalo da ti kazu u njihovom call centru.I da, obavezno kada zoves napomeni da ti je izvestaj u mailu. I pitaj kako da to reguliset_e, jer njima uglavnom treba neki dokaz (ne znam da li im treba kopija) zasto ti to daju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.10.2020 13:13:25
|
|
|
|
mark011
|
Hvala puno! Sad sam zvala, u Bel medicu 4000,00 a u medigroup traže da se radi crp krvna slika holesterol itd...i tamo je 2250,00 tako da videću...i euromedicu može ali uz izveštaj lekara iz euromedica.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2020 21:23:54
|
|
|
|
Krisss985
|
Dobro vece svima. Htela sam samo da vas obavestim da sam dobila pozivno pismo za 26.10. i da mi u Feroni zakazali za 29.10. Bila odradila administrativni prijem i razgovarale sa doktorkom. Posto sam ciklus imala 15og. Doktorka me pitala zelimo li raditi sada ili u decembru. Mi se odlucili sada. Tako da od juce krenula sa primolutom i za 9.11 zakazan ultrazvuk. Ako sve bude ok idemo dalje i transfer bi se radio krajem meseca. 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2020 21:28:13
|
|
|
|
Tacnica86
|
Bravo Kriss..bice to sve ok...🤗🙏Mi smo bili u petak za krio..ali mi se pojavio polip i moracu da radi histeroskopuju,pa onda decembra krio. Tako da prvo cemo to..pa onda odmrzavanje...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.10.2020 22:20:15
|
|
|
|
Krisss985
|
Tacnice, sad ce i decembar. Drzim ti fige za smrzlice. 😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.11.2020 12:08:47
|
|
|
|
Mika46
|
Drage, Poklanjam 6 kutija Cyclo-Progynova-e, datum isteka je novembar 2024. Zaniteresovane mogu da se jave putem PP.
< Poruku je uredio Mika46 -- 2.11.2020 12:10:42 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.11.2020 22:17:49
|
|
|
|
MalaBubica
|
Cao, htela sam te pitati koliko je vremena proslo od dobijanja poruke od Ferone do pozivnog pisma? I kako to da ti je pozivno pismo bilo za 26.10. a u Feroni ti zakazali ipak za 29.10.? Ja sam bila 27.10. na komisiji i odlucila se za Feronu, 03.11. sam dobila poruku od Ferone i sada cekam pozivno pismo, nadam se da ce doci sto pre jer ocekujem sledeci ciklus za nedelju dana... Zelim ti puno uspeha 😊 E da kojeg doktora si izbrala u Feroni? Pozdrav
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.11.2020 22:58:08
|
|
|
|
Mimibey
|
Za nekih 7 do 10 dana bi trebalo da stigne pismo, možda i manje.. U pismu ti pise jedan datum, naravno da ne mora da bude bas taj obzirom da biras lekara, pa u skladu sa njegovim obavezama dobijas termin.. mozda bas taj datum koji je naveden u pismu, a vrv da ce biti koji dan posle.. Mislim da je vecini tako bilo, bar kad je Ferona u pitanju.. Sve pohvale za njih ♥️
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2020 6:41:39
|
|
|
|
MalaBubica
|
Hvala ti na brzom odgovoru, posle 5 godina neuspeha jedva cekamo da se desi pa smo malo nestrpljivi, ovo nam je prva i nadamo se poslednja VTO. Svima zelim uspeh i mirnu trudnocu ❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2020 8:09:55
|
|
|
|
Krisss985
|
Ja sam 01.10.-og bila na komisiji, 16.10.-og dobila pozivno pismo na kojem sam dobila termin za 26.10. Kad sam zvala Feronu oni mi dali 29.10. ( koliko sam razumela 3 dana odstupanja moze da bude od datuma naznacenog na pozivnom pismu). Ja sam kod dr. Kopitovic.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2020 8:11:59
|
|
|
|
Krisss985
|
Ja sam izabrala nju jer su mi je preporucili prijatelji. A i prvi razgovor pre komisije smo bili kod nje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.11.2020 22:22:00
|
|
|
|
lola14
|
Da li i pored urednog D-dimera u toku kontraceptivne terapije u pripremi za krio transfer mora da se radi test na trombofiliju ili ne mora? Moj dr nije trazio da uradim, a vidim da mnogi rade inicijativno zajedno sa IR, pa da vidim kakva su iskustva.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 9:08:51
|
|
|
|
lesli
|
Ako mozes, ja bih ti savetovala da uradis.Ja recimo imam blage mutacije, ali i ne bas sjajno iskustvo.Imala sam missed u prvoj trudnoci, ta je bila prirodna i lako sam zatrudnela. Tada nisam znala za trombofiliju.Onda nisam ostajala trudna i radjene su trombofilije u sklopu ispitivanja steriliteta.Onda je radjena VTO, d-dimer bio uredan u prvom trimestru, posle toga je poceo da skace. I pored terapije na kraju trudnoce sam imala zacetak DVT.Nakon toga, pokusaj VTO za drugo dete, d-dimer sa istom terapijom skace jos u vreme vadjenja bete (koja je tada bila negativna). Nisam imala terapiju od transfera.Sada sam ponovo trudna, treci transfer. D-dimer je bio ok u vreme transfera ali su mi odmah ukljucili fraksiparin cim je utvrdjena trudnoca (iako je d-dimer bio jos uvek ok) Uzrok tog misseda niko naravno ne zna, ali kada cuju sta se posle izdesavalo navode kao potencijalni uzrok i trombofilije.
< Poruku je uredio lesli -- 10.11.2020 9:12:15 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 10:31:31
|
|
|
|
nata11
|
Lesli nisam u toku Cestitam I ja bih ti savetovala da uradis trombofilije. Koliko god popularan bio taj novi stav da trombofilije ne uticu na ishod meni je iskustvo drugacije pokazalo.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 11:32:04
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Lesli nisam u toku Cestitam Hvala Nato 🤗 Tek sam se pre neki dan pribelezila u trudnickoj temi. :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 13:18:33
|
|
|
|
lola14
|
Lesli, Nato, hvala na savetu! Cestitke Lesli za ostvarenu trudnocu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 13:45:46
|
|
|
|
Krisss985
|
Bila juce na pregledu , sve je ok tako da idemo dalje sa programom. Od 13.og do 17.og se bockam Bemfola inekcijama. A 17og ultrazvuk i vadjenje krvi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 14:24:00
|
|
|
|
lesli
|
Lola hvala i nema na cemu. 🤗 Kriss, srecno u postupku!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 15:26:41
|
|
|
|
Krisss985
|
Hvala lesli 😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 22:48:55
|
|
|
|
smeško
|
Les, divne, predivne vesti! Zelim ti trudnocu bez stresa i jos jednu divnu bebicu! Zasluzila si!💖
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.11.2020 22:50:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lesli, jos jednom cestitam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2020 9:38:14
|
|
|
|
lesli
|
Sanjice, Smesko hvala 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2020 9:50:52
|
|
|
|
nata11
|
Kriss srecno Da sto pre zavrsite da vas ne omete ova Korona.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.11.2020 8:59:53
|
|
|
|
Truntica
|
Pozdrav, nova sam na forumu, ali ne i u pokusaju da se ostvarim u ulozi majke. Suprug i ja vec nekoliko godina pokusavamo, ali nikada do trudnoce nije doslo. Uradili smo brojne pretrage i dosli do dijagnoze- blaga endometrioza po peritoneumu, nema je na jajnicima. Radjena je laparoskopija, ali zarista nisu uklonjena, jer su navodno minimalna. Savjet je da se ostvari trudnoca.Sada smo u postupku, tacnije cekamo transfer, zbog rizika od hiperstimulacije. Od dobijeh 15 jc, dosli smo do 2 blaste, koje su zamrznute. Interesuje me da li je neka od vas imala problem sa endometriozom i da li je uspjela osvariti trudnocu i iznijeti do kraja i da li je imala slicno iskustvo gdje radjena samo dijagnosticka laparoskopija. Hvala.
Takodje, svim curama u postupku zelim uspjeh i da sto prije ostvarite svoje zelje. 🤞
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.11.2020 14:23:50
|
|
|
|
lesli
|
Ja licno nisam imala endometriozu, ali ima clanica koje jesu (dunja npr) i ima dvoje dece zahvaljujuci vto. Secam se i dok sam u toku postupka cekala na klinici na pregled, dosla je zena koja je zamolila samo da udje u ordinaciju i da nesto pita dr koja vodi postupke. Posto su vrata bila otvorena, iz razgovora sam shvatila da je je zena trudna i da je bila zabrinuta za endometriozu. Doktorka joj je rekla da ne brine, da je vazno da je trudna i da ce trudnoca da smiri endometriozu. Nadam se da sam malo bar pomogla...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....