blizanac2 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (29.8.2020 20:40:29)
|
Mareka, ne daj se! Veruj!! Meni su uklonjena oba jajovoda kada sam imala 15 godina, posle toga do dan danas uvek neki problemi, haos sa zdravljem, jos jedna operacija, hormoni u haosu, stitna pobenavila od svega toga, i eto, moja beba danas ima 4 meseca. Prognoza je bila da cu tesko uspeti i da mozda nikada necu imati bebu, imala sam srece da nam uspe iz prve. Zato, glavu gore, pozitivno i sve ce biti kako treba! Svi te ovde razumemo i navijamo za tebe! ❤️ IZVORNA PORUKA: Mareka Juče ujutro sam počela malo jače da krvarim, kao malo obilnija menstruacija... Odmah sam znala. Nazvala u Feronu, gde sam radila VTO. Rekoše mi da odmah uradim betu i eto... ☹️ Nisam ni sanjala da ću biti ovako slomljena. Bila sam svesna da je i ovo vrlo moguć ishod, ali nisam znala kako da se pripremim, jer sam ipak verovala da će uspeti. Imam 33 godine, inače sam zdrava, samo su mi prošle godine uklonjena oba jajovoda. Prebacili su mi tri embriona... Verovala sam u uspeh. Hvala vam devojke što ste me bodrile, što ste podelile svoja iskustva ovde da nam svima bude lakše. Jer nekako je mnogo lakše kada znaš da te neko u potpunosti razume jer je prošao kroz sve to. Žene iz mog okruženja nisu imale ovakvih problema, pa sam po malo i ljubomorna na sve njih. Hvala vam. ❤️
|
|
|
|