Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.8.2020 14:36:22
|
|
|
|
branki*
|
Meni je uspeo iz prve i to samo jedna celija mi je bila na aspiraciji.da te ohrabrim malo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.8.2020 14:37:17
|
|
|
|
branki*
|
A,ta tecnost je hidrosalpinks.to sam imala i ja.meni su 1 odstranili.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 14:04:57
|
|
|
|
Mareka
|
Zdravo devojke! Prošao je transfer. Sva tri su mi ubacili, jer su dva malo lošija. Nisam na to bila spremna, ali rekoše da je tako najbolje. Malo me je strah od viseplodne trudnoće, ali i od toga da nista ne uspe... Baš se nezgodno osećam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 14:21:27
|
|
|
|
Krisss985
|
Mareka drzim ti fige. Ja inace sledece nedelje idem na konsultacije za 4ti pokusaj. Odlucili smo da oprobamo srecu kod dr.Kopitovic. Drzite mi fige da razgovor prodje pozitivno i da nadjemo resenje za nas problem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 14:26:22
|
|
|
|
Mareka
|
IZVORNA PORUKA: Krisss985 Mareka drzim ti fige. Ja inace sledece nedelje idem na konsultacije za 4ti pokusaj. Odlucili smo da oprobamo srecu kod dr.Kopitovic. Drzite mi fige da razgovor prodje pozitivno i da nadjemo resenje za nas problem. DRŽIM FIGE !!! 🍀🍀 Dr. Kopitović je skroz super, videćete već. Želim vam uspeh ovaj put!!! 💗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 14:38:46
|
|
|
|
Krisss985
|
Hvalaaa 😘 Ti se samo opusti i od ❤ ti zelim da beta uskoro potvrdi da si 🤰.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 16:00:10
|
|
|
|
lesli
|
Mareka, Kris srecno! 🤞🤞🤞
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 16:26:37
|
|
|
|
branki*
|
Srecno,navijam iz sveg srca!sad ste trudne!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.8.2020 22:56:27
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno.I ja navijam svim❤.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.8.2020 15:34:22
|
|
|
|
Mareka
|
Hvala na podršci! ♥️
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 21.8.2020 8:23:50
|
|
|
|
Mareka
|
Dobro jutro, devojke!Danas mi je 3. dan posle transfera. Trudim se da ne razmišljam previše o tome da li će uspeti... Trudim se da budem opuštena i pozitivna. Doktorka mi je rekla da sve radim normalno. Ujutro idem u laganu šetnju, radim uglavnom sve kućne poslove: peglam, kuvam... ali mi se čini da se brže zamaram, nego inače. Grudi su mi prilično bolne i sva sam naduta... Doduše još od kako sam počela sa celom ovom pričom, imam opstipaciju, valjda od svih tih hormona. Osećam povremeno žiganje u jajnicima, ali iz predhodnih postova vidim da su neke od vas imale slična iskustva. Imam jednu dilemu. Dakle, betu treba da vadim 30.08, ali to je nedelja. Proverila sam i laboratorija ne rade nedeljom. Da li je bolje da uradim dan pre, u subotu ili da sačekam ponedeljak?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 21.8.2020 14:50:40
|
|
|
|
lesli
|
Mareka, srecno! Drzimo palceve. 🤞🍀Mislim da mozes slobodno da uradis dan ranije. Ja posle 3 dana od transfera pocnem da dobijam nervni slom, tako da bih na tvom mestu uradila svakako ranije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 21.8.2020 15:00:39
|
|
|
|
Krisss985
|
IZVORNA PORUKA: Mareka Dobro jutro, devojke!Danas mi je 3. dan posle transfera. Trudim se da ne razmišljam previše o tome da li će uspeti... Trudim se da budem opuštena i pozitivna. Doktorka mi je rekla da sve radim normalno. Ujutro idem u laganu šetnju, radim uglavnom sve kućne poslove: peglam, kuvam... ali mi se čini da se brže zamaram, nego inače. Grudi su mi prilično bolne i sva sam naduta... Doduše još od kako sam počela sa celom ovom pričom, imam opstipaciju, valjda od svih tih hormona. Osećam povremeno žiganje u jajnicima, ali iz predhodnih postova vidim da su neke od vas imale slična iskustva. Imam jednu dilemu. Dakle, betu treba da vadim 30.08, ali to je nedelja. Proverila sam i laboratorija ne rade nedeljom. Da li je bolje da uradim dan pre, u subotu ili da sačekam ponedeljak? 30.08 ti pada onda 12.ti dan od transfera? Mislim da mozes uraditi i 11 dan. A sto se simptoma tice ako si dobijala terapiju pre aspiracije onda je to normalno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.8.2020 10:25:19
|
|
|
|
Mareka
|
Zdravo žene! Danas mi je 9. dan posle transfera. Javilo mi se malo krvarenje. Zvala sam Feronu, kažu da malo mirujem i da terapija ostaje ista(3x200mg Utrogestan vaginalno, Progesteron Depo 250mg na pet dana i Elevit 1tableta dnevno). Nisam do sada mirovala, doktorka mi je rekla da sve radim normalno, čak je naglasila da ne ležim niti sedim po ceo dan. Znam da je verovatno implantacija, da se javljalo i drugim ženama, ali sam sva nešto prestrašena. Rekli su mi da betu uradim ili u subotu ili u ponedeljak, jer mi 12. dan pada u nedelju. Uradiću u subotu, 29.08!Sada, kako moram da malo mirujem čini mi se da će ovo biti tri veeeoma duga dana do subote.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.8.2020 14:56:12
|
|
|
|
nina12rs
|
Pozdrav svima, Nakon vto ostalo mi je 13 neiskoristenih Merional injekcija. Vaze do kraja oktobra 2020. Povoljno bih prodala. Kontakt: natalija12rs@gmail.com
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.8.2020 16:51:26
|
|
|
|
branki*
|
Mareka,kakva je krv? Miruj.ja bih strogo mirovala.tako sam i radila tad.navijam jako,jako!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 13:30:49
|
|
|
|
Mareka
|
IZVORNA PORUKA: branki* Mareka,kakva je krv? Miruj.ja bih strogo mirovala.tako sam i radila tad.navijam jako,jako! Krv je juče ujutro bila sveža, crvena. Zato sam se izbezumila, ali je bilo vrlo malo, tek malo na papiru i bukvalno dve tačke na ulošku. Sada je tamna, braon. Mirujem od juče. U petak ću morati na kratko na posao, na 1,5-2sata , pa ću posle na bocu u Dispanzer i ostatak dana ću takođe odmirovati. Onda u subotu idem da mi vade betu! Nadam se da će biti dobar rezultat... Svakako javljam. Jako mi znači što ste ovde. Mislila sam da ću ovo moći sam da izguram, ali je stvarno veliki psihološki pritisak, da mi neverovatno prija što znam da vas ima još koje ste prošle i prolazite kroz sve ovo isto! 💕💕💕
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 15:13:51
|
|
|
|
jess021
|
Koliko traje to krvarenje? Jel ti lici na ciklus? Ne zelim da te razocaram, ali budi spremna na oba ishoda. Navijam da je implenentacija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 20:23:52
|
|
|
|
Mareka
|
Krvarenje mi traje od juče prepodne. Znači, danas je drugi dan. Nije baš kao u ciklusu, dosta je oskudnije i sada je tamna ta krv. Inače imam bolne cikluse, a sada osećam samo konstantan blagi pritisak. Mislim, nije mi još ni vreme da dobijem... Ipak, brine me jer se javilo 9. dan posle transfera... Negde sam pročitala da je usađivanje od 5-7. dana... 😳
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 20:29:46
|
|
|
|
blizanac2
|
Meni licno je bio najgori deo citavog proceta to cekanje bete, nedoumice, ziganja, boluckanja, osluskivanje tela, razmisljanje, virkanje u gace jel curi nesto.. Ti samo miruj, uradi sve sto moze da te opusti, i veruj, budi jaka. Imas adekvatnu terapiju, pa polako. Drzim fige ❤️
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 20:50:14
|
|
|
|
Krisss985
|
Kako rece jess021 budi spremna na oba ishoda. No ja se nadam da ce beta u subotu biti pozitivna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 27.8.2020 21:05:56
|
|
|
|
branki*
|
Miruj,molim te,pusti posao sad,ici cws posle.bilo je zena koje su krvarile,a opet su bile trudne i uspesno iznele trudnocu.ja navijam.javljaj sta se desava.jesi pokrivena utrogestanom?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.8.2020 9:37:13
|
|
|
|
Mareka
|
Nije uspelo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.8.2020 11:51:02
|
|
|
|
Krisss985
|
Zao mi je. Samo nemoj da se predajes.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 29.8.2020 15:56:26
|
|
|
|
jess021
|
Mareka, zao mi je. Jel to prva vto? Gde si radila?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?